Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Lokalna vlast u Budvi nefunkcionalna, odbornici DF-a da vrate mandate građanima

Ne možete pobjeći od izbora, jer je to nužnost ne bi li se formirala nova vlast

“Agonija u kojoj su se našli Budva i njeni građani traje od hapšenja predsjednika Opštine Budva Mila Božovića, optuženog za stvaranje kriminalne organizacije i šverc droge”, navode OO DPS Budva.

“Nedostatak kvoruma za nastavak održavanja sjednice Skupštine opštine Budva, nepostojanje skupštinske većine, kao i nemogućnost da se unutar DF-a postigne dogovor o izboru potpredsjednika Opštine, dokaz su potpuno blokade i nefunkcionalnosti lokalne vlasti”, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Budva.

Očigledno da je, kažu, Mandićeva misija o pronalasku kompromisnog rješenja među posvađanim frakcijama budvanskog DF-a bila neuspješna, pa je sad, kako dodaju, svima jasno da vladajuća većina u Budvi više ne postoji, i da je jedino razumno i pošteno raspustiti Skupštinu i mandate vratiti građanima.

“Agonija u kojoj su se našli Budva i njeni građani traje od hapšenja predsjednika Opštine Budva Mila Božovića, optuženog za stvaranje kriminalne organizacije i šverc droge”, navode oni.

Kako bi se spriječila dalja devastacija i propadanje Budve oni pozivaju odbornike DF-a da ne bježe od onoga što je realnost.

“Vratite mandate građanima, ne možete pobjeći od izbora, jer je to nužnost ne bi li se formirala nova vlast koja će na odgovaran način dalje upravljati gradom. Naravno, bez vas”, poručuju iz DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve