Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Krivokapiću: Ne dijeli Cetinjane, vazda je Cetinje bilo časno uporište Crne Gore

Predsjedniče Vlade, politička kultura i državnička odgovornost, podrazumijevala bi i poštovanje i dostojan odnos prema Cetinju i Cetinjanima, ma đe da se nalazili, a ne da ih ispod svakog nivoa, prebrojavate i dijelite, poručuju iz DPS-a

Demokratska partija socijalista Prijestonice poručila je premijeru Zdravku Krivokapiću da ne dijeli Cetinjane uz poruku – Cetinje je vazda bilo časno uporište Crne Gore.

“Osokoljen policijskom pratnjom i darovitošću da pomjera planine, prvi hirotonisani premijer, kao da je previdio đe je, i kod koga, juče došao. Malo mu bi što, povodom dolaska, svog i 12 mu “nedodirljivih” apostola, “ukrasi” ogradama Cetinje, već “protažirajući” zajedništvo, Krivokapić, onako zanesen, Cetinjane podijeli na časne i nečasne! Na poruku okupljenih građana: “Nećeš kao što si mislio, jer ovo je Cetinje Zdravko, Krivokapić je odgovorio “časni Cetinjani su ostali kući!”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS Prijestonice imali su nekoliko poruka za premijera:

“Predsjedniče Vlade, politička kultura i državnička odgovornost, podrazumijevala bi i poštovanje i dostojan odnos prema Cetinju i Cetinjanima, ma đe da se nalazili, a ne da ih ispod svakog nivoa, prebrojavate i dijelite.

Građani Cetinja, predsjedniče Vlade, istinski su baštinici i čuvari istorijskog, kulturnog i nacionalnog bića države Crne Gore. Zato, nazivajući nečasnim Cetinjane, koji su došli da sa razlogom, izraze protest, Vi najviše govorite o sebi.

Svojim djelovanjem za kratko vrijeme, dobro ste se potrudili da naružite pojam i veličinu časti. Šta reći za premijera, koji na istom tom Cetinju prizna da se on pitao, Crne Gore ne bi ni bilo!

Svak je rođen da po jednom umre čast i bruka žive dovijeka, veli Njegoš, g. Krivokapiću. A, Cetinjani vam poručuju: Ne dijelite nas, Zdravko, to vam neće proći! Cetinje i Cetinjani nijesu bili i neće nikada biti Vaše političko uporište, ma koliko se jeftinim populizmom trudili da dijelite etičke tirade o časnim i nečasnim.

Cetinje je vazda bilo časno uporište Crne Gore”, zaključuju iz DPS Prijestonice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zecir
26.03.2021-14:35 14:35

Cus vjerenika da dijeli Gradjane na kriminalce koji su ostali kuci i nekriminalce oni koji su dosli da okupatorima kazu da nema mjesta za okupatorsku VLADU I da brane crnu goru od SRPSKOG SVETA!!!