Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Koalicija sa slugama Beograda i Moskve, idolopoklonicima Mladića, negatorima genocida u Srebrenici je bomba u temeljima građanske i evropske Crne Gore

''Stranke koje budu učestvovale u takvoj koalicionoj vlasti, kako smatraju u DPS-u, svjesno će podržati ratnog prvoborca i četničkog Ravnogorca, prvostepeno osuđenog za državni udar, vječitog lidera remetilačke politike u Crnoj Gori i slugi velikosrpskih i ruskih interesa u Crnoj Gori''

Najava formiranja vlasti u kojoj će glavni stub činiti poslušnik zvaničnog Beograda i Kremlja, negator genocida u Srebrenici, štrajkač glađu protiv priznanja Kosova, dobitnik Vulinove sablje za uspješno učešće u ratu Srbije protiv NATO 1999. i djelovanju tokom egzodusa kosovskih Abanaca, je tempirana bomba u temeljima građanske Crne Gore, ocijenili su danas iz Medija centra DPS-a.

Stranke koje budu učestvovale u takvoj koalicionoj vlasti, kako smatraju u DPS-u, svjesno će podržati ratnog prvoborca i četničkog Ravnogorca, prvostepeno osuđenog za državni udar, vječitog lidera remetilačke politike u Crnoj Gori i slugi velikosrpskih i ruskih interesa u Crnoj Gori.

Foto: DPS
Foto: DPS
Foto: DPS
Foto: DPS

“Andrija Mandić svoje zlokobne namjere, da od naše države napravi slijepog sljedbenika naredbi iz Beograda i Kremlja nije ostvario upravo iz razloga što nikad ništa od njega i njegove stranke nije zavisilo. Samo iz tih razloga negator genocida u Srebrenici i glorifikator ratnog zločinca Ratka Mladića nije ispunio obećanje da će političke strukture koje predvodi povući priznanje nezavisnosti Kosova; samo iz tog razloga što je za vrijeme vlasti DPS-a Mandić bio na političkoj margini, nije došlo do narušavanja međuetničkog i međunacionalog sklada u Crnoj Gori”, ističu u saopštenju.

Prema njihovim riječima, oni politički subjekti koji uđu u koaliciju sa Mandićevom strankom i njega ustoliče na mjesto predsjednika Parlamenta, ne samo da otvaraju vrata uplivu Rusije do najosjetljivijih podataka koje se tiču bezbjednosti države, i njenog učešća u NATO savezu, već, kažu u DPS-u, destabilizuju Crnu Goru i daju odriješene ruke velikosrpskom nacionalizmu da vršlja po Crnoj Gori.

“Izborom vlade trulih kompromisa, biće zadovoljeni stranački i lični apetiti onih koji je glasaju, ali će njihov obraz ostati uprljan zauvijek”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
SuperHik
15.10.2023-15:16 15:16

Sve je lepo i tačno rekao. Propala vam je građanska politika zasnovana na mržnji prema Srbiji i Rusiji..Osim mržnje, ništa pametno nemate da ponudite.