Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Knežević lider velikosrpskog nacionalizma u Crnoj Gori

Kako su dodali, Knežević ne skriva da mu je cilj da Crna Gora bude neka nova Republika Srpska, a vladajuća većina svojim nereagovanjem, zapravo šalje poruku da se plaši Milana Kneževića i Andrije Mandića, da od njih zavisi, i zato mora da ćuti

Prisustvo Milana Kneževića, poslanika vladajuće većine i lidera velikosrpskog nacionalizma u Crnoj Gori, na događaju kojim Milorad Dodik provocira druge narode u Bosni i Hercegovini kao i međunarodnu zajednicu, najbolji je pokazatelj gdje ova država ide sa ovakvom vlašću, saopštila je Demokratska partija socijalista Crne Gore.

“Poslanik Parlamenta Crne Gore i pripadnik vladajuće većine koja građane obmanjuje da je članstvo u EU njen cilj, prisustvovao je događaju kojeg su ustanovili osuđeni ratni zločinci, Dodikovoj paradi nacionalizma kojim se narušava suverenitet BiH. Odlaskom Kneževića u Banja Luku, ovim povodom, vlast u Crnoj Gori, preko bivšeg DF-a nastavlja da podržava Dodikovu politiku secesionizma i disfunkcionalnosti BiH”, navodi DPS.

Kako su dodali, Knežević ne skriva da mu je cilj da Crna Gora bude neka nova Republika Srpska, a vladajuća većina svojim nereagovanjem, zapravo šalje poruku da se plaši Milana Kneževića i Andrije Mandića, da od njih zavisi, i zato mora da ćuti.

“Druga pretpostavka je da bi svi predstavnici vladajuće većine rado otišli na Dodikov neustavni i izmišljeni praznik, samo da se ne plaše za svoj položaj u očima međunarodne zajednice. Dakle, kalkulišu, kako to i Andrija Mandić intenzivno radi od kad je zasjeo u fotelju koju ne bi da napusti, ni po koju cijenu. Zato je odlazak Kneževića na paradu velikosrpskog nacionalizma, samo još jedan dokaz da Crna Gora samo gubi vrijeme sa ovakvom vlašću koja ponavlja floskule o Crnoj Gori u Evropi, a zapravo od EU intimno misli isto što i Putinova marioneta, Milorad Dodik”, zaključuje Demokratska partija socijalista Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vele
10.01.2024-09:42 09:42

Istina.
Jasno kao dan.
I ne brine tu Pipun, bio i ostao četnik.
Ali ovi maskirani jeftinim politikanskim maskama sa dva lica,za Evropu i za Dodikovijadu,ti su naša oksfordska budućnost.
Fuj.

LoMi
11.01.2024-10:33 10:33

DPS ka Đenka, svi čekamo da se upokoji hahahaha ali žilava je ona, žilava, ima cigara ima i para…..