Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Jutrošnja akcija SDT-a nastavak revanšizma koji traje od 30. avgusta, poštovati pretpostavku nevinosti

Takođe ocjenjuju, interesantno je da za skoro čestiri godine u Crnoj Gori nije učinjeno nijedno krivično djelo, budući da SDT i dalje ćuti na stotine krivičnih prijava koje je DPS podnio za očigledne zloupotrebe službenog položaja od strana funkcionera koji su došli na pozicije na talasu tridesetoavgustovskog oslobođenja

Jutrošnja akcija Specijalnog državnog tužilaštva nastavak je prakse revanšizma koji traje od 30.avgusta a koji za cilj ima kriminalizaciju prethodne vlasti po svaku cijenu uz ambiciju da se, osim političke štete, sruši i optužnica u slučaju državni udar, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista DPS.

“Svjedoci smo da je sve što se jutros dogodilo prethodno mjesecima, pa i godinama, najavljivano od strane beogradskih medija i stranaka aktuelne vlasti dok su optužnice pisane na naslovnim stranama medija koji su eksluzivno i nezakonito u posjetu sumnjivih SKY materijala i dokumenata iz Agencije za nacionalnu bezbjednost”, kazali su iz te partije.

Takođe ocjenjuju, interesantno je da za skoro čestiri godine u Crnoj Gori nije učinjeno nijedno krivično djelo, budući da SDT i dalje ćuti na stotine krivičnih prijava koje je DPS podnio za očigledne zloupotrebe službenog položaja od strana funkcionera koji su došli na pozicije na talasu tridesetoavgustovskog “oslobođenja”.

“Finalno, Demokratska partija socijalista poziva na poštovanje pretpostavke nevinosti i suzdržavanje od medijskog senzacionalizma budući da lica koja su jutros lišena slobode su osobe koje su decenijama radili najodgovornije tužilačke i policijske poslove u interesu građana Crne Gore te bez obzira na iskompleksiranu ostrašćenost zaslužuju pošten tretman u javnosti”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikadviše1918
14.04.2024-15:28 15:28

U poslednje vrijeme čitamo o tome da ni pripravnici ne žele da se prijave na oglase u sudovima od 41, prijavljeno 9. Zašto? Zato što se osuđeni teroristi Milan Knežević i Andrija Mandić svete svima onima koji su učestvovali u suđenju i postupku protiv njih dvojice i zato nemaju granice. Čitav svijet je vidio i zna šta su njih dvojica radili decenijama, a posebno od 2015.godine pa na ovamo. Strašno je šta Kolenica i Pipun rade ovoj jadnoj, napaćenoj državi, zajedno sa veelizdajnikom Abazovićem i sa mnogo novih i starih izdajnika, kojima nema izgleda ko se oduprijeti, Gaze zakone, institucije,… Pročitaj više »

cetinje
14.04.2024-16:10 16:10

Najgora solta ljudi kroji kapu Crnoj Gori Novovic-Sukovic nistavila Svetosavska,Vukas Radonjic nesoj od nesoja napravi nasilje u porodici nad zenom i po onoj staroj “izio vuk magarca” zataskano, e to je “podstenje”CG pravosudja,stidis li se Dusko Milanovicu po pitanju svinjarije Vukasa Radonjica.Sto se tice hapsenja pomenutih neka se dokze i odgovaraju,ali kao do sada u 90% slucajeva u pitanju je osveta i fukarluk pomenute “elite”svetosavske iz SDT.

Tara
14.04.2024-18:39 18:39

DPS ima pravo..Ovo je cisti revansizam…specijalni tuzioc..ne radi po zakonu drzave CG..Zasto tuzilastvo ne reaguje..na sve nepravilnosti..sto ova antidrzavna-litijaska-strana vlada radi..i cini??

Tara
14.04.2024-18:41 18:41

Aktuelno..vi ne smijete biti na stranu antidrzavnika-cetnika..nemojte..se blamirati!

Aleksa
15.04.2024-04:10 04:10

Ima li ijedan kriminalac neke druge nacionalnosti…osim CRNOGORCI…