Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Građani i država su taoci nesposobne Vlade i pohlepne vladajuće većine

Svima je jasno da je svaki dan ovakve vlasti, korak ka potpunom urušavanju institucija, totalnoj degradaciji državnog aparata, i veoma upitnoj perspektivi Crne Gore, poručuju iz DPS-a

Ucjene, prijetnje, i nadgornjavanje između Vlade i dijela parlamentarne većine izazvale su kolaps sistema i države, i sada kao posljedicu imamo nezakonite i jednostrane odluke kao što je naimenovanje Dejana Vukšića za direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost, saopštili su iz Demokratske partije socijalista Crne Gore (DPS).

Ovakva odluka, ističu iz DPS-a, donijeta bez prethodno datog mišljenja Skupštine, još jedno je od brojnih kršenja zakona od strane najvišeg organa izvršne vlasti.

“Crnogorska javnost već šest mjeseci svjedoči ravnoteži nemoći Vlade i DF. Ucjena se ispostavlja kao glavni element pritiska, što priznaje i sam premijer, a mržnja prema DPS kao jedini preostali zajednički imenitelj. Posljedica ovakve vlasti je opšta nestabilnost u državi, dok su građani postali pravi taoci nesposobne Vlade i pohlepne vladajuće većine. Svima je jasno da je svaki dan ovakve vlasti, korak ka potpunom urušavanju institucija, totalnoj degradaciji državnog aparata, i veoma upitnoj perspektivi Crne Gore”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve