Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Demokratama: Što se durite na nas, na transparentima i dalje piše da je Boka srpska

''Relativizujete nakaradne pojave u društvu svojim, u fabrici neinventivnosti i puke dosade, izrađenim frazama, kojima banalizujete politiku i ideologiju, građansko društvo i progresivne ideje'', kaže se u saopštenju DPS Kotor

Draga gospodo iz Demokrata, bilo bi dobro da ste, prije nego što ste se latili pera, pošli do Novog kao vaš predsjednik i pogledali transparente kojim je “okićen” grad, umjesto što ste potrčali da u svome nedostatku stila i političke kulture napište odgovor na naše saopštenje, poručilisu iz DPS Kotor Demokratama.

Takođe, mogli ste barem pročitati naše saopštenje pa biste znali da smo sve što ste vi napisali mi već rekli i da je sve to daleko od stanja u Herceg Novom. Jedina je razlika što se mi borimo da Boka kotorska bude mjesto svih građana, a vi da relativizujete nakaradne pojave u društvu svojim, u fabrici neinventivnosti i puke dosade, izrađenim frazama, kojima banalizujete politiku i ideologiju, građansko društvo i progresivne ideje”, kaže se u saopštenju DPS Kotor.

Dodaju da nazadni populizam više ne prolazi, a vama ni taj antinarativ više ne ide od ruke.

“Kreatori grbe politike DPS-u podmeću da prebrojava Srbe. Ne, ne! Mi vam poručujemo da Boka nije srpska, a jeste i Crnogoraca, i Srba, i Hrvata, i Albanaca, i Bošnjaka, i Muslimana, i Roma i svih građana Crne Gore, ali i onih koji je vole, slave i posjećuju kao turisti”, ističu u DPS Kotor.

P.S.

Na transparentima i dalje piše da je Boka srpska.

“Što se durite na DPS? Vi ste takvu retoriku osmislili i omogućili, pa je bolje da se bavite svojim dvorištem i ne slavite mnogo to što ste koruptivnim radnjama usvojili odbornike DPS-a. Kotorske Demokrate su u paramparčad razbile narativ Demokratske Crne Gore o svetosti izborne volje i političkog poštenja”, zaključuju u OO DPS Kotor,

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
28.08.2022-21:24 21:24

Demokrate su vazda od osnivanja bile CETNICKE i u tu su partiju usle pojedine izdajice iz druge nacionalnosti koje su vise CETNICKI nastrojene i gore rade protiv CG od DEMOKRATA koje im daju podrsku -!!!!!!