Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Danilovgrad: Dragović pokazao da je nedostojan lokalnog parlamenta, njegovi nastupi puni izliva mržnje

''Dragović je, valjda, u namjeri da ubere poene kod svojih koalicionih partnera, Demokratsku partiju socijalista okarakterisao kao profašističku organizaciju, čime je pokazao da je nedorastao ulozi koja ga je zapala da bude predstavnik građanki i građana u najvišem domu u Danilovgradu''

Svjedočili smo skandaloznom ponašanju Darka Dragovića, odbornika Pokreta Evropa sad, idolopoklonika Demokratskog fronta, na jučerašnjoj sjednici Skupštine opštine Danilovgrad, tvrde iz danilogradsko DPS-a.

“Dragović je, valjda, u namjeri da ubere poene kod svojih koalicionih partnera, Demokratsku partiju socijalista okarakterisao kao profašističku organizaciju, čime je pokazao da je nedorastao ulozi koja ga je zapala da bude predstavnik građanki i građana u najvišem domu u Danilovgradu. Sramotna je konotacija u kojoj je pomahnitali Dragović, kojem ni padeži nijesu jača strana, uprkos tome što je akademski građanin, pomenuo Mila Đukanovića“, saopšteno jeiz DPS Danilovgrad.

Ističu da ne praveći otklon, nekoliko puta potvrđujući izrečeno, Dragović je najviše ispričao o sebi, jer čovjek tako strastveno može da govori samo o vrijednostima koje i sam njeguje.

“Smiješni su, a istovremeno i žalosni, a iznad svega, bijedni i nečojski Dragovićevi bezuspješni pokušaji diskreditacije Demokratske partije socijalista i našeg Kluba odbornika. Građanke i građani su odavno prozreli političke hijene, gladne medijskog prostora, sa neutemeljenim, bolesnim ambicijama u politici, pa i samog Darka Dragovića, nekadašnje uzdanice Prave Crne Gore, odbjegle u redove Evrope sad”, zaključuju u DPS Danilovgrad.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
16.09.2023-19:21 19:21

Može se zamislit o kakvom se čojku radi kad mu je Maśa kravica ali bezmasna 0,4 % bio predvodnik…