Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS čestitao Budvanima na prvom ekspertu: Koje su reference preporučile Ivanovića za direktora Komunalnog

Imenovanje Predraga Ivanovića na funkciju v.d. direktora Komunalnog preduzeća bez sumnje predstavlja, “najskuplji” i najbolje kapitalizovan krik, u novoj budvanskoj vlasti, poručuju iz budvanske Demokratske partije socijalista

Imenovanje Predraga Ivanovića na funkciju v.d. direktora Komunalnog preduzeća bez sumnje predstavlja, “najskuplji” i najbolje kapitalizovan krik, u novoj budvanskoj vlasti, poručuju iz budvanske Demokratske partije socijalista.

Marko Bato Carević i njegov saradnik Predrag Drago Ivanović

“Imajući u vidu da svi u Budvi znaju ostale Ivanovićeve “reference”, i da ga baš ni jedna od obrazovanja, preko iskustva, dosposobnosti ne preporučuje za direktora Komunalnog, nameće se zaključak da je jedina njegova komparativna prednost u odnosu na ostale kandidate bilo ono divljačko nasrtanje na odbornika Džakovića, sa sve unošenjem u lice i urlicima koji su možda dokaz Darvinove teorije ali ne i preporuka za obavljanje odgovornog javnog posla”, navode oni.

Iz DPS-a ističu da nestrpljivo očekuju da “podizvođač Carević” lično saopšti javnosti koje su reference Ivanovića preporučile za direktora Komunalnog preduzeća.

“Poznajući kapacitete nove gradske uprave, bojimo se da iznenađenja tek predstoje. Jedino čemu se iskreno nadamo je da ovakav ‘ekspertski kadar’ neće zasjesti, i na državne funkcije”, dodaju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve