Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Slogan DF-a da bude Marko Carević – podizvođač

“Dok po budvanskim plažama salijeću ljude da im potpišu podršku za listu, u namjeri da ih poštedimo od pretjeranog izlaganja avgustovskom suncu, dajemo im kreativan predlog za naziv liste, koji odgovara suštini njihovog izbornog programa, a to je „Marko Carević PODIZVOĐAČ“, poručuju iz budvanskog DPS-a

DPS Budva predložio je lokalnom DF-u da im lista u Budvi nosi naziv Marko Carević podizvođač.

foto DPS Budva

“Dok po budvanskim plažama salijeću ljude da im potpišu podršku za listu, u namjeri da ih poštedimo od pretjeranog izlaganja avgustovskom suncu, dajemo im kreativan predlog za naziv liste, koji odgovara suštini njihovog izbornog programa, a to je „Marko Carević PODIZVOĐAČ“, poručuju iz budvanskog DPS-a.

Kako dodaju, panični strah zbog malog broja potpisa podrške listi DF-a u Budvi, natjerao je taj savez da krene u pribavljanje alibija za izvjesni poraz na izborima 30. avgusta.

“Kako drugačije razumjeti tužbalicu DF-a da im je neko “oteo” slogan izborne liste koju još nijesu ni predali. Istovremeno, ozbiljna je samoobmana kad oni koji su se građanima predstavili kao primitivci, izgrednici i korisnici opijata, pomisle da mogu nekome da budu kreativni uzori. Zna se da takvi služe za primjer kako ne treba raditi”, navode u lokalnom DPS-u.

Takođe, dodaju da je licemjerno i logički neodrživo kad iz DF-a ubjeđuju kako su “Za Budvu”, a svi znamo da su protiv Crne Gore.

”Slogan “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović”, prirodno ide uz ljude koji su odani Budvi, ali i Crnoj Gori. Jer Budva je u Crnoj Gori, a Crna Gora pripada Evropi”, zaključuju u budvanskom DPS-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve