Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Niko nema propisanu samoizolaciju, opozicija u očaju laže

Reagujući na današnju izjavu predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Budve i odbornika Mijomira Pejovića koji je saopštio da je među odbornicima u skupštinskoj sali SO Budva osoba koja je u samoizolaciji iz Opštinskog odbora DPS-a tvrde da je to laž

Reagujući na današnju izjavu predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Budve i odbornika Mijomira Pejovića koji je saopštio da je među odbornicima u skupštinskoj sali SO Budva osoba koja je u samoizolaciji iz Opštinskog odbora DPS-a tvrde da je to laž.

foto DPS Budva

“Gruba neistina saopštena je od strane odborničke manjine koja se nalazi ispred zgrade opštine, da bilo koji od odbornika u skupštinskoj sali ima rješenje o samoizolaciji, kao što se nadamo da takvo rješenje nema nijedan od odbornika koji iznose ovakve neistine. Riječ je o još jednoj obmani beskrupuloznih manipulanata, koji su svih prethodnih dana trovali budvansku i crnogorsku javnost, ne bi li po svaku cijenu zadržali svoje fotelje”, navode u OO DPS Budva.

Budvanski DPS dodaje da  je očigledno da su napokon priznali sebi ono što znaju svi koji su savladali operacije sabiranja i oduzimanja, da je 17 više od 16.

“Kada su se već pozvali na odluke NKT, pozivamo ih da se pridržavaju fizičke distance , i da svoje pristalice poštede rizika , novim pozivima na javna okupljanja”, zaključuju u DPS-u Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve