Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Krapović kao ministar odbrane i Budvanin, ima dužnost da ukloni ratno-huškački transparent iz našeg grada

DPS Budva navodi da je ovaj transparent sramota ovog grada, njegove lokalne uprave, ali i Vlade i nadležnih institucija koje deklarativno podržavaju evropsku perspektivu Crne Gore, a sa druge strane pasivno gledaju na nacionalistička divljanja širom naše države

Pozivamo ministra odbrane Dragana Krapovića, da u domenu svojih ingerencija sa ulaza u njegov rodni grad, ukloni ratno-huškački transparent kojim se potpiruje agresija na suverenu državu, priznatu od strane Crne Gore. To je njegova dužnost kao ministra odbrane države članice NATO-a, i kao nekog ko je rođen u Budvi, gradu nekadašnjem simbolu crnogorskog turizma, koji sadašnja vlast pokušava da svede na nacionalističku palanku, saopšteno je iz budvanskog DPS-a.

“Pozivanjem da se srpska vojska vrati na Kosovo, preko transparenta, nacionalističke grupacije navođene iz raznih paraobavještajnih službi, čiji su pripadnici očigledno svoje utočište našli u Budvi, a podršku u lokalnoj vlasti, provociraju i pokušavaju da ugroze skladni suživot njenih građana”, kaže se u saopštenju.

DPS Budva navodi da je ovaj transparent sramota ovog grada, njegove lokalne uprave, ali i Vlade i nadležnih institucija koje deklarativno podržavaju evropsku perspektivu Crne Gore, a sa druge strane pasivno gledaju na nacionalistička divljanja širom naše države.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
opra
16.12.2023-12:26 12:26

Umjesto da se dozivate sa Krapovićem, zakletim neprijateljem demokratije i čovječnosti, SAMI SKINITE TAJ TRANSPARENT! vALJDA IMATE PETLJU!
KRAPOVIĆ I SRPSKI OKUPATOR NA VLASTI U CRNOJ GORI , SRPSKI OKUPATOR I KRIMINALCI NA VLAST U BUDVI ISPRIJEČIĆE SE ISPRED VAS!
NEMA DRUGOG RJEŠENJA DRAGI DPS, ČIJI JE BIVŠI PREDHEDNIK POSTA ZLATNI LAV EVROPE!

Raja
16.12.2023-20:00 20:00

Kako skidanje kad je Saranovic naredijo policiji da se postavi jedino EU moze naredit da se skloni!

Mark
17.12.2023-09:24 09:24

Bravo za gra. Budve!!! Jadno I bedno .idemo na more u crnu goru ?!!! I dodoslica pise !!

I

Ramo
17.12.2023-09:43 09:43

Ovo nije bruka i sramota samo CG nego USA-EU – Ove u Prdari smjestit da prdie bar 1 godinu i poslije na psihicko lijecenje 2 godine ako je Drzavljanin CG ako ne iscerat i zabranit ULAZ smecu u CG ! Nek heroji podju na Kosovo pa ispisu ovaj natpis da im Kurti da nagradu !!Zamislite Ministar sa policijom svaki dan prolaze i ne smeta im sto ova slika Drzavu ponizava a kamoli da je skinu i cuvaju od ovakvog zla —ISTA – ADZICA ABAZOVICEVA SKOLA !bruka i sramota!!

Jelena
17.12.2023-12:36 12:36

A ova spidoba rekao da je izdao “naredbu” vojsci.
On je izdao “naredbu”
Placi moja voljena zemljo.