Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Carevićev Izvještaj o radu na jednoj stranici, ravan nuli

Kako su istakli, nedostatak vizije razvoja Budve kao turističke metropole ne može se ni očekivati od nekoga kao što je Carević.

Odbornički klub DPS Budva neće prisustvovati sjednicama Skupštine dok se, kako su poručili, ne prekine sa sadašnjom praksom neozbiljnosti i bezakonja u sazivima i predloženim odlukama.

“Materijal koji nam je dostavljen je samo politički vulgarno motivisan  od strane Carevića, sa temama u kojima se on jedino i huka i buka! Prednjači Izvještaj o radu predsjednika, sudije i porotnika Marka Carevića, koji je ravan nuli”, ističe DPS.

Kako su istakli, nedostatak vizije razvoja Budve kao turističke metropole ne može se ni očekivati od nekoga kao što je Carević.

“O tome najbolje govori pregled najznačajnijih projekata i aktivnosti, koji je stao na jednu oskudnu stranicu, a uglavnom se tiče čuvenih asfaltiranja i krpljenja ulica. Da je bilo ikakve vizije razvoja ne bi se 90% Izvještaja o radu predsjednika ticalo legitimne i legalne smjene vlasti, čime Carević pokušava da prikrije svoju nesposobnost i nedostojnost da vodi opštinu Budva. Sigurni smo da će i bez našeg prisustva “složni” koalicioni partneri imati mnogo tema za prijateljski razgovor. Naravno, sve u interesu grada i građana! Kako su i obećali građanima”, zaključuje DPS Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve