Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Berane: Izabrano novo rukovodstvo Opštinskog odbora naše partije

Na sastanku je konstatovano da je Demokratska partija socijalista garant evropske i antifašističke Crne Gore

Večeras je održana treća sjednica novog saziva Opštinskog odbora DPS-a Berana, na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija, izabran novi Izvršni odbor i imenovani potpredsjednik i sekretar Opštinskog odbora DPS-a Berana, saopšteno je iz te Partije.

“Novi saziv Izvršnog odbora DPS-a Berana, pored predsjednika i potpredsjednika Opštinskog odbora, predsjednika Odborničkog kluba, predsjednika OO Savjeta mladih i predsjednice OO Alijanse žena, čine: Babović Tijana, Barjaktarović MiloradČantrić ObradDervišević FahrudinFemić BrankoGolubović MilutinJoksimović DragoslavKlica Haris, Masličić IrvinNedić MiroNovović PavlePopović Golubović AnaRadović VlajkoRaičević ŽarkoRamusović Jovančević Aida i Šćekić Dalibor“, navedeno je u saopštenju.

Za potpredsjednika Opštinskog odbora DPS-a Berana je imenovan Bogdan Bobo Joksimović, dok je za sekretara Opštinskog odbora DPS-a Berana imenovan Stefan Jokić.

Kako su naveli, na sastanku je konstatovano da je Demokratska partija socijalista garant evropske i antifašističke Crne Gore.

“Proteklih petnaest mjeseci pokazuje da aktuelna državna vlast svakodnevno urušava Crnu Goru na ekonomskom, kulturnom i na svakom drugom planu. Građani to svakodnevno prepoznaju i sve više otkazuju poslušnost partijama sa državne vlasti, što su potvrdili i nedavno održani lokalni izbori. Nefunkcionalnost lokalne samouprave u Beranama samo je kopija nefunkcionalne državne vlasti i princip identičnog rada. Izbori na lokalnom nivou koji nas brzo očekuju opet će potvrditi dominantnost politike Demokratske partije socijalista, na opšte zadovoljstvo svih naših sugrađana”, dodaje se u saopštenju.

Napominju, sjednici Opštinskog odbora DPS-a Berana je prisustvovao Predrag Bošković, koordinator u ime predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve