Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Donković: Nema izdaje ni političke korupcije, odluka u interesu Kotorana

Prema njegovim riječima, svako ko ima hrabrosti da misli svojom glavom i donosi odluke po svojoj savjesti, posebno odluke o sudbini svoga grada i životu sa sugrađanima sa kojima dijeli sve nedaće svakodnevice , shvata da se ne radi o nikakvoj izdaji ili političkoj korupciji, kako se to besramno pokušava predstaviti

Bivši odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u Kotoru Mladen Donković, koji je dao kvorum da se održi sjednica lokalnog parlamenta, kazao je da je to uradio zbog razvoja tog grada boljeg standarda i života u njemu.

Podsjećamo, kotorski Odbor DPS-azvanično je juče zatražio da, kako su kazali, odmetnuti odbornici, Dejan OgnjanovićMilica Ljutić i Mladen Donković, koji sjede u kotorskoj skupštini zahvaljujući povjerenju DPS-a i građana koji su ih birali, vrate mandat partiji koja je uvijek čuvala interese Kotora i države Crne Gore.

“Povodom javnih saopštenja (Demokratske partije socijalista) koja posljednjih dana pune naslove crnogorskih medija, a u kojima se spinovanjem o nekakvoj izdaji i korupciji na najbrutalniji način želi predstaviti moja slobodna misao i postupanje, kao društveno odgovoran građanin – pojedinac želim da u nekoliko rečenica pojasnim svoj postupak. Pojašnjenja ne dugujem nijednom političkom subjektu, ali smatram da je pojašnjenje najmanje što dugujem svojim sugrađanima i građanima Crne Gore”, naveo je Donković.

Dodao je da je potpuno profesionalno ostvaren čovjek , kojem karijera ni društveni status ne zavisi od politike.

“Slobodan sam građanin koji slobodno razmišlja i djeluje. Vezujem se za jednu ideju samo dok je postupci onih koji je promovišu dosljedno prate i sprovode u djelo. Zbog razvoja našeg grada, boljeg standarda i života u njemu, moj postupak je najmanje što Kotorani traže i očekuju od svakog slobodnog i odgovornog pojedinca”, naveo je Donković.

Prema njegovim riječima, svako ko ima hrabrosti da misli svojom glavom i donosi odluke po svojoj savjesti, posebno odluke o sudbini svoga grada i životu sa sugrađanima sa kojima dijeli sve nedaće svakodnevice , shvata da se ne radi o nikakvoj izdaji ili političkoj korupciji, kako se to besramno pokušava predstaviti.

“Zbog svega navedenog umjesto teturanja kroz mrak, bez svjetlosti i nade, svako ko spinovanjem i manipulacijom pokušava stigmatizovati slobodnu misao, razum i postupanje trebalo bi da se zamisli i napokon shvati, da ovakve odluke spasavaju jedan grad i državu, pa čak one koji postupaju suprotno, a misle kao i ja sam.

Na kraju, iza mog postupka stoji moj moral, za koji građani Kotora odavno znaju kakav je. Jedino i isključivo njima sam dužan da ih ne razočaram, da im budem na raspolaganju i kao sugrađanim, i kao ljekar i kao odbornik. To je ono što sam nesebično radio i radiću koliko je u mojoj profesionalnoj i ljudskoj moći”, navodi Donković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
31.03.2022-11:27 11:27

Što prvo ne pokušaste da se dogovorite sa vašom partijom koja vam je dala povjerenje nego sa partijom koja vas je stalno ponižavala i nazivala OKG iili običnim lupežom? Što na partijskim organima ne izboriste se za ispravnost svojih namjera, već iza leđa svojih kolega i dojučerašnjih drugova, donijeste ,,Ispravnu” odluku krijući je do posljednjeg trena. Zašto ne iziđoste u javnost prije glasanja i pokušaste opravdati svoji ,,plemenitu” namjeru već to činite po učinjenom djelu? Na izbore nijeste predstavljali sebe već program partije koja vam je dala povjerenje, Tako da ste prvo o nakani trebali obavijestiti drugove prijatelje i kolege… Pročitaj više »

BZekovic
31.03.2022-11:32 11:32

Dobro Doni, sad kad si se lijepo ispjeva o svojoj moraloj uzvisenosti, ucini pravi moralni gest prema svim gradjanima Kotora i Crne Gore: VRATI UKADENI I ZLOUPOTRIJEBLJENI MANDAT DPS-u, koji je vjerovao u tvoje uzvisene moralne i strucne i covjecne kapacitete, a ti si ih u ime gradjana koji sut te birali mucki izdao u korist zlotvora svih gradjana Kotora i Crne Gore. Taj potez, ma kakav bio, dace pravu sliku tvoje morlne i ljudske uzvisenosti. Vrati ono sto si mucki ukrao i zloupotrijebio, pa pjevaj o sebi junacke narodne i moralne narodne pjesme kolko oces!

gagi
31.03.2022-11:55 11:55
Reply to  BZekovic

On da vrati a vepar je za njega gospodin zinula mu g….a i nema veze ko ce sto reci za nesoja,vazno da mu je TAKULIN pun,nistavilo boba ne valja to treba pljuvati po Kotoru i sutnuti ga u more,gad jedan.

gagi
31.03.2022-11:52 11:52

A kako te nije sramota BALEGO nevaljala da jos u javnosti LAJES kao pas iz veza,a i sam znas koje si GOVNO i to na spicu,pii.

Evidence
31.03.2022-12:07 12:07

Dr Donković!? – ‘Profesionalno ostvaren’, je prihvatljivo. Korektne performance ljekara specijaliste. No bavljenje politikom je želja da se ostvari i na socijalno-ekonomskom planu. – ‘Slobodan čovjek’ (?) ostaje postojan i ne povija se u smjeru vjetrova koji duvaju. – Uradio je to ‘Zbog grada i boljeg standarda’? Ipak dobija se utisak da je to zbog ličnih benefita.

Ivana
01.04.2022-06:18 06:18
Reply to  Evidence

Koji to pacijen poremeceni jos smije poc kod ovakvog lazljivog i ljekara specijaliste- HIPOKRATOVA ZAKLETVA- da ne kaze svojim kolegama -DPS da ce da ih izda i stiti druge od svojih -Ispitati specijalistu u Dobrotu i dali je potpisao -HIPOKRATOVU ZAKLETVU-I micite mu onu sliku DPS iza koje je dosao na vlast da nam kroji sudbinu kojem se nista vjerovat ne smije a kamoli lijecit kod ovakvok Specijaliste!