Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Dom zdravlja Podgorica osudio napad na ljekara: Hapšenje počinioca – čin za svaku pohvalu

Iz DZ Podgorica apelovali su na građane da shvate da im zdravstveni radnici nisu neprijatelji već neko ko im pomaže kad im je najteže

Dom zdravlja Glavnog grada najostrije osuđuje još jedan u nizu napada na zdravstvene radnike hitne medicinske pomoći. Poručili su da je hapšenje osumnjičenih za napad čin za svaku pohvalu.

“Današnje lišavanje slobode počinioca ovog neljudskog čina je za svaku pohvalu, uz punu podršku institucijama da nastave sa procesuiranjem i kažnjavanjem u skladu sa Zakonom”, naveli su u saopštenju.

Iz DZ Podgorica apelovali su na građane da shvate da im zdravstveni radnici nisu neprijatelji već neko ko im pomaže kad im je najteže.

“I da postupanje pojedinaca na ovako nečastan način, neće poljuljati povjerenje koje i dalje postoji između zdravstvenih radnika i naših pacijenata. Ljekari i medicinski tehničari su sa vama u najtežim momentima. To su ljudi kao i svi mi ali ih odvaja to što se bave najodgovornijom profesijom i koji su tu za građane 24 sata”, zaključili su iz Doma zdravlja Glavnog grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve