Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Đurović: Popović je na meti zlonamjernih podmetanja

Kako navodi, čudni su nam ti aršini ako se zna da je dr Popović jedan od rijetkih apolitičnih direktora koji se i javno suprotstavljao bilo kakvom političkom/partijskom djelovanju u krugu bolnice

Izraziti humanista i vrhunski stručnjak dr Vlado Popović na meti je neopravdanih, neosnovanih, a sumnjam i zlonamjernih podmetanja u cilju diskreditacije i konačno smjene sa pozicije direktora bolnice u Risnu, saopštila je poslanica SNP CG Danijela Đurović.

Kako navodi, čudni su nam ti aršini ako se zna da je dr Popović jedan od rijetkih apolitičnih direktora koji se i javno suprotstavljao bilo kakvom političkom/partijskom djelovanju u krugu bolnice.

“Partijsko djelovanje mu sigurno nije grijeh jer ga nema. Za sve ostalo bi normalno bilo da ispitaju organi kojima je to posao, a ne da se neko osuđuje prije negoli je i optužen. Vidjeli smo kako ga snažno podržavaju Rišnjani i Kotorani, ali i Novljani, Budvani”, ističe Đurović.

Prema njenim riječima podršku i zahvalnost Popović dobija iz cijele Crne Gore, ali i šire.

“Mlad, uspješan, pun energije vrhunski neurohirurg, takav je doktor Popović”, navodi Đurović.

Napominje da smo se valjda borili da ovakve sačuvamo, a ne da ih tjeramo.

“Molimo Ministarstvo zdravlja da uvaži mišljenje građana Risna, odnosno opštine Kotor, jer oni valjda najbolje znaju ko treba da bude na čelu institucije koja im pruža zdravstvenu zaštitu”, zaključuje Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve