Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Đuričković: Mandić za Spajića Dalaj Lama, dok zapadni mediji i diplomate vide Crnu Goru na nišanu Putina i Vučića

Izjava premijera Spajića predstavlja sprdanje sa svim onim građanima koji su mu svojim glasom dali povjerenje i vjerovali u njegov evropski i građanski karakter

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković komentarisao je posjetu državnog sekretara Sjedninjenih Američkih Država Entonija Blinkena Tirani, usljed kako navode strani mediji, najturbulentnijeg vremena na Balkanu u posljednjih nekoliko decenija.

„Dok nas zapadni mediji i diplomate vide kao zemlju na nišanu Putina i Vučića, a državni sekretar SAD-a pregrupiše snage i aktivnosti na Balkanu, Spajić u Mandiću vidi Dalaj Lamu. Mandića koji je od strane Zapada označen kao Putinov i Vučićev čovjek.

Izjava premijera Spajića predstavlja sprdanje sa svim onim građanima koji su mu svojim glasom dali povjerenje i vjerovali u njegov evropski i građanski karakter.

Takođe, njegova izjava savršeno se uklapa sa prethodnom izjavom o nezainteresovanosti za bezbjednosni sektor. Izjava u vezi Mandića i Spajićev odnos prema bezbjednosnim temama, koje se apostrofiraju kao ključne za dalji napredak Crne Gore, predstavlja svojevrstan srednji prst ne samo njegovim glasačima, već i međunarodnim partnerima”, naveo je Đuričković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
16.02.2024-17:44 17:44

Spajic je jedan,,od narucenih Mandicevih..Vucka i Putina..EU sad znaci”Cetnik sad”,,bezobrazluk je uporedjivati..jednog velikog covjeka..mislioca..sa teroristom..a jos vojvoda cetnik Mandic..Spajic je za mene glup covjek..a jos bezobrazan..sprda se sa narodom drzave CG…