Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurašković nakon prijave Kovačevića: Pion Beograda koji radi za interes tuđe, a ne svoje kuće

Gradonačelnik Cetinja je istakao da će uvijek ću reagovati na Kovačevićeve izlive mržnje prema građanima Crne Gore koji se drugačije zovu ili imaju nacionalnu ili vjersku pripadnost koja nije po njegovoj volji

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković reagovao je povodom prijave koju je protiv njega podnio predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, u kojoj insinuira da je Đurašković odgovoran za anonimne prijetnje koje dobija.

“Tebi i sličnima mogu uvijek u lice da kažem da si pion Beograda i druge države i da radiš za interes tuđe, a ne svoje kuće”, poručio je Đurašković.

Gradonačelnik Cetinja je istakao da će uvijek ću reagovati na Kovačevićeve izlive mržnje prema građanima Crne Gore koji se drugačije zovu ili imaju nacionalnu ili vjersku pripadnost koja nije po njegovoj volji.

“Moja ljudska, moralna i civilizacijska dužnost je da uvijek budem uz one koje ti i tebi slični uporno napadate zbog različitosti koja je srce i duša Crne Gore. Jer ja sam građanin Crne Gore ponosan na sve naše različitosti, a ti bi ih, da ti može biti, najradije izbrisao kreiranjem nekog nesrećenog “srpskog sveta””, rekao je Đurašković.

Kako je dodao, nije moglo ni boljima ni jačima od tebe, neće ni tebi..

“A sve što mislim ću ti, kao i do sada, javno i direktno saopštavati jer se nemam od koga i čega skrivati, zaključio je Đurapković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Marko
15.03.2024-16:53 16:53

Sve ti cvjetalo, Djuraskovicu. Postojace Crna Gora.