Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Đurašković: Jednom ste nas kontaminirali suzavcem, pa hajde da vidimo kako izgleda i prijetnja dekontaminacijom ovog evropskog političara iz Evrope sad

U vjekovima postojanja našeg grada, crnogorske Prijestonice i bastiona slobode, Cetinje je bilo i ostalo otvoreno za sve dobronamjerne i časne ljudi, bez obzira na to kako se zovu i odakle dolaze

Izjava funkcionera PES Andreja Milovića da naš grad “treba dekontaminirati” je neprihvatljiva i pokazuje suštinu odnosa prema Cetinju, poručuje gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković.

“U vjekovima postojanja našeg grada, crnogorske Prijestonice i bastiona slobode, Cetinje je bilo i ostalo otvoreno za sve dobronamjerne i časne ljudi, bez obzira na to kako se zovu i odakle dolaze.

Cetinju ne treba ni mentor, ni tutor, niti su naši uvaženi sugrađani takvi da ih bilo ko sa strane treba učiti ponašanju ili nas prevaspitavati, niti je bilo ko u tome kroz istoriju uspio”, navodi Đurašković.

Kako je dodao, jednom ste nas kontaminirali suzavcem, pa hajde da vidimo kako izgleda i prijetnja dekontaminacijom ovog “evropskog” političara iz “Evrope” sad.

“Kontaminaciju vašim suzavcem su oprale cetinjske kiše, ali neke obraze zbog činjenja i izjava ne mogu oprati ni sve crnogorske rijeke”, zaključio je Đurašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve