Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurašković: Budvanski tobdžija i trubadur bi da krčmi državnu imovinu na Svetom Stefanu i Miločeru

Umjesto da uzurpiranu imovinu na kojoj je razvio biznis vrati, Carević dijeli lekcije i želi da po istom principu krčmi državnu imovinu i da je, bez odluka pravosudnih organa, vrati onima čiji su preci okupirali Crnu Goru, poručuje Đurašković

Budvanski tobdžija i trubadur, u pauzama aktivnosti kojima Budvu sa Mediterana želi preseliti na južnu prugu, zabavlja crnogorsku javnost zahtjevima da Crna Gora vrati imovinu na Svetom Stefanu i Miločeru Karađorđevićima, saopštio je danas potpredsjednik Socijaldemokratske partije Nikola Đurašković.

Kako je istakao, o tome govori čovjek koji je najpoznatiji po uzurpaciji stotina hiljada kvadrata državne zemlje na prostoru budvanske opštine.

“Čovjek koji je zahvaljujući toj zemlji i drugim aranžmanima sa nekadašnjim budvanskim šefovima danas milioner”, naglašava potpredsjednik SDP-a.

Dodaje da, umjesto da uzurpiranu imovinu na kojoj je razvio biznis vrati, Carević dijeli lekcije i želi da po istom principu krčmi državnu imovinu na Svetom Stefanu i Miločeru i da je, bez odluka pravosudnih organa, vrati onima čiji su preci okupirali Crnu Goru.

“Onima koji Crnoj Gori i Crnogorcima duguju vječno izvinjenje za okupaciju zemlje i ukidanje Crnogorske pravoslavne crkve. Gospodine Careviću, jednom vam je svima na okup pošlo za rukom, ali danas ne može i neće moći, pa je bolje da se sa prava koje Vam kao uzurpatoru ne pristaje da tumačite, vratite topovima, popovima i trubama jer je to teren na kojem se savršeno uklapate i snalazite”, poručio je Đurašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Đurašković: Budvanski tobdžija i trubadur bi da krčmi državnu imovinu na Svetom Stefanu i Miločeru – CG Vijesti
15.07.2021-14:32 14:32

[…] Aktuelno […]