Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Đukanović: Za deceniju i po preskočili smo vijekove, nastavljamo i moramo dalje

Deklaracijom nezavisne Crne Gore trasirani su strateški pravci razvoja naše moderne države, poručio je Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da su Deklaracijom nezavisne Crne Gore, koja je usvojena na današnji dan prije 15 godina, trasirani su strateški pravci razvoja naše moderne države.

“3. juna 2006. crnogorski parlament usvojio je jedan od najznačajnijih dokumenata u slavnoj istoriji Crne Gore. Deklaracijom nezavisne Crne Gore trasirani su strateški pravci razvoja naše moderne države. Za deceniju i po preskočili smo vijekove. Nastavljamo i moramo dalje”, napisao je Đukanović na Tviteru.

Prema njegovim riječima, rezultati u ekonomiji, izgradnja institucija, građanskog demokratskog društva, učvršćivanje multietničkog sklada, dobrosusjedstvo i saradnja, savezništvo u NATO i liderstvo u EU integraciji – garancija su da će Crna Gora uspješno prevazići i aktuelne izazove na svom sigurnom putu ka EU.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
03.06.2021-16:57 16:57

Milo sokole ko boga te molim da nam samo das signal da pokazemo ovim srbistanskim zlotvorima ko je domacin u svojoj kuci. Ko ima imalo ponosa i ljubavi prema nasoj jedinoj domovini ce rado dati i zadnju kap krvi za nju.

Ha20
03.06.2021-20:43 20:43
Reply to  Ha20

Postovani korisnici ovoga sajta ne zelim da budem neko ko poturva i zudi za nasiljem bilo kakvog smjera ali kada se tice Crne Gore onda vam moram reci da je ona moja ” Majka za koju rado i sa ponosom zivot dajem Hvala na psznji.