Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Đukanović: Crna Gora je izabrala, taj izbor poštujem, čestitam Jakovu Milatoviću

Kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović čestitao je Jakovu Milatoviću pobjedu na predsjedničkim izborima

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović čestitao je Jakovu Milatoviću na pobjedi.

“Crna Gora je izabrala i ja taj izbor poštujem i čestitam Jakovu Milatoviću. Želim mu da bude uspješan predsjednik, jer bi to značilo i da će Crna Gora biti uspješna država”, rekao je on.

Đukanović je poručio kako je, za njega, svaki glas koji je dobio vrijedan kao planina.

“Posebno sam ponosan na podršku koju sam dobio u sredinama gdje dominantno žive manjinski narodi”, dodao je, posebno zahvaljujući onima koji su došli u Crnu Goru iz inostranstva kako bi iskoristili pravo glasa.

Jako je važno, dodao je, da Crna Gora 11. juna napravi sljedeći izbor.

“Sve što se događa ovih dana, potvrđuje da Crna Gora nema Vladu i da ima zalutale institucije. Čestitao sam rezultate izbora, ali institucije su i u ovom izbornom procesu pokazale da su slabe. Jako je važno da Crna Gora dobije Vladu koja je spremna da je vodi do evropskog cilja”, istakao je on.

U ove izbore ga je, kaže, uvela odgovornost prema Crnoj Gori.

“Želio sam da zaštitimo državnu čast Crne Gore i Crnogoraca i mislim da smo to i uradili. Radili smo to svih ovih godina. Rezultati su rezultati, nekada pobjeđujete, nekada gubite, a u ovom izbornom procesu pokazali smo apsolutnu odgovornost prema Crnoj Gori”

“Gdje god bio, šta god radio, građanska i multietnička Crna Gora ostaje moja vizija, moja ljubav i nešto čemu ću ostati posvećen do kraja”, rekao je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
02.04.2023-23:16 23:16

Ja MU NE ČESTTAM MLO!. Pazio si ga KA SVOJEGA SINA! Na tvoje oči evo 3 godine pripremaju ovaj pogrom od izbora, POGROM NA CRNOGORCE I CRNOGORKE. A ruku na srce pomoga si im žestoko. I pored svega glasao sam za Tebe, boreći se za Crnu Goru, CRNOGORCE I CRNOGORKE, beskrupulozno napadnute sa svijah stranah. Tebi i Tvojima želim sve najbOLJE” MI, PONOSNIH 40%, ostajemo da se još jače odupremo oduzimanju prava na postojanje, prava na slobodu i lijep život. VJEČNA JE CRNA GORA, U SRCU NAM BIČE ZA VAZDA!