Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: U pregovorima za formiranje Vlade insistiraću na zatvaranju kladionica i kazina

Kako je naveo, kao što je i obećao u predizbornoj kamanji, pored decentralizacije i staračke naknade za sve, insistiraću na zatvaranju kladionica i kazina, a funkcije i podjela ministarstva su za Albanski forum u drugom planu

U pregovorima za formiranje nove Vlade, posebna i veoma važna tema razgovora, za Albanski forum i mene lično, biće potpuno zatvaranje kladionica i kazina, poručio je Nosilac liste koalicije Albanski forum, Nik Đeljošaj.

Kako je naveo, kao što je i obećao u predizbornoj kamanji, pored decentralizacije i staračke naknade za sve, insistiraću na zatvaranju kladionica i kazina, a funkcije i podjela ministarstva su za Albanski forum u drugom planu.

“Dakle, realizacija programa i Vlada čista od kadrova koji su zloupotrijebili javnu funkciju u prethodnom periodu su prioriteti, tek nakon toga možemo razgovarati sa koje pozicije odgovornosti u Vladi se može dati doprinos. Neću trčati za bilo kakvom funkcijom, u svakom smislu i pogledu sam ispunjen, a moja misija u politici je razvoj i realizacija programa”, zaključio je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko
17.07.2023-20:59 20:59

Za to BRAVO NIK !

BobZeković
17.07.2023-21:12 21:12

Dugo si čekao.Došlo je tvojih 5 minuta. Pokaži svu veličinu tvojega uma i snagu svoje svestrane ličnosti!