Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Čestitam Spajiću i Živkoviću na postignutom dogovoru i poruci sloge

Rezolucija Evropskog parlamenta i preporuke naših evropskih partnera je za Vladu Crne Gore strateško opredijeljenje, ocijenio je potpredsjednik Vlade Nik Đeljošaj

Veliko je zadovoljstvo vidjeti danas rezultate dijaloga Vlade Crne Gore i opozicije. Rezolucija Evropskog parlamenta i preporuke naših evropskih partnera je za Vladu Crne Gore strateško opredijeljenje, ocijenio je potpredsjednik Vlade Nik Đeljošaj.

On je čestitao premijeru Crne Gore Milojku Spajiću i v.d.e DPS-a, Danijelu Živkoviću na postignutom dogovoru.

“Čestitam Spajiću i Živkoviću na postignutom dogovoru i poruci sloge i dijaloga našim građanima, ali i jasnoj poruci našim međunarodnim partnerima da su političke elite spremne za dijalog i konačno, da su spremne da rade na dijalogu u narednim danima kako bi se kompletiralo pravosuđe i odblokirao evropski put Crne Gore”, naveo je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
GRAĐANSKI
22.11.2023-11:05 11:05

Nik Đoljošaj-u,
Do koje si tačno godine sa srbočetnicima i klerofašistima na vlasti u Crnoj Gori direktno (i sa onijema iz Srbije indirektno) utanačio da će prostor opština Ulcinj i Tuzi (a, moze bit – i malo od doline rijeke Vrmoše (gusinjki atar)) itd. – oficijelno pripasti Albaniji?

GRAĐANSKU
22.11.2023-11:58 11:58
Reply to  GRAĐANSKI

Ispravka uz izvinjenje:

U pitanju je GROBOLUPEŽINA ĐELJOŠAJ (a ne Đoljošaj).