Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

Đeljaj od Đeljošaja preuzima rukovođenje Opštinom Tuzi

Đeljaj će na poziciji prvog čovjeka Tuzi naslijediti Nika Đeljošaja koji je izabran za potpredsjednika Vlade i ministra ekonomskog razvoja

Kandidat za predsjednika Opštine Tuzi je funkcioner Albanske alternative i potpredsjednik Opštine, Lindon Đeljaj, saznaje CdM.

Đeljaj će na poziciji prvog čovjeka Tuzi naslijediti Nika Đeljošaja koji je izabran za potpredsjednika Vlade i ministra ekonomskog razvoja. Sjednica lokalnog parlamenta na kojoj će Đeljaj preuzeti funkciju predsjednika Opštine, kako CdM saznaje, biće održana do kraja mjeseca.

Đeljaj je predsjednik opštinskog odbora Albanske alternative Tuzi. On je na sjednici Skupštine opštine Tuzi 20. jula izabran za potpredsjednika Opštine. Đeljaj je bio odbornik u SO Tuzi u više mandata, i to od 2006. do 2010. godine, te od 2010. do 2018. Bio je državni sekretar u Ministarstvu javne uprave, a obavljao je i funkciju direktora Srednje mješovite škole “25. maj”.

Đeljaj je dugo godina radio kao profesor Sociologije. Završio je Filozofski fakultet u Prištini, odsjek Sociologija. Osnovnu i srednju školu završio je u Tuzima.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
05.11.2023-10:59 10:59

Albanci su stali na stranu antidrzavnika..cetnika..kriminalaca..i onih sto su nam pokrali nasledstvo Crnogoraca..Sram vas bilo..veloizdajnici Crnogoraca..