Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DF tvrdi: Jokić kupio dva odbornika DPS-a

Demokratski front tvrdi da iz pouzdanih izvora saznaju da je predjednik opštine Kotor i predsjednik kotorskih Demokrata Vladimir Jokić kupio dva odbornika Demokratske partije socijalista kako bi nadomjestio većinu u lokalnom parlamentu

Demokratski front tvrdi da iz pouzdanih izvora saznaju da je predjednik opštine Kotor i predsjednik kotorskih Demokrata Vladimir Jokić kupio dva odbornika Demokratske partije socijalista kako bi nadomjestio većinu u lokalnom parlamentu.

Cilj je, ističu, izglasavanje odluke da kulturne manifestacije u gradu narednih pet godina organizuje privatno preduzeće pod pokroviteljstvom Vladimira Jokića.

“Pretpostavljamo da novac koji je u opticaju za ove transfere potiče iz sredstava namjenjenih finansiranju kulturnih manifestacija u gradu i sportskog kluba „Bokelj“. Da kažemo zbog javnosti da je kupljeni odbornik DPS-a Dejan Ognjenović, sportski direktor Bokelja. Učešće u ovim političkim malverzacijama uzeo je i direktor Opšte bolnice Kotor Davor Kumburović, koji je ujedno i direktor Sportskog kluba Bokelj. U Opštoj bolnici je zaposlena i kupljena odbornica DPS-a Milica Ljutić”, ističe DF.

Podsjećaju, Demokrate se ovih dana vrlo glasno pozivaju na član 2. Ustava Crne Gore i organizuju proteste protiv prekrajanja izborne volje građana dok u Kotoru njihov predsjednik opštine flagrantno krši pomenuti član i čini sve kako bi sačuvao svoju fotelju a sa njom i četiri miliona eura za svoje DOO društvo.

“Ne treba da napominjemo da opština Kotor takođe finansira i FK Bokelj, pa nije teško povući paralelu. I na kraju, pitamo se da li će Vladimir Jokić sjutra veče povesti na proteste u Podgorici i ova dva odbornika DPS-a”, zaključuje DF.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve