Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Krivokapić i Bečić odlučili da nastave politiku DPS-a, nećemo to dozvoliti

Eto dokle su nas doveli kohabitacija, snishodljivost i strah koji od uvaženog gospodina predsjednika Crne Gore imaju Krivokapić i Bečić, poručuju iz DF-a

Današnje skandalozne izjave Mila Đukanovića samo pokazuju koliko je slaba kolaborantska Vlada Zdravka Krivokapića, koja 200 dana ništa nije uradila da se obračuna sa bivšim režimom, saopštili su danas iz Demokratskog fronta, poručujući da, ako su premijer Krivokapić i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić odlučili da nastave politiku DPS, što se prema njihovim riječima vidi na svakom koraku, DF to sigurno neće dozvoliti.

Kako ističu u DF-u, da se krenulo “u diskontinuitet sa politikom DPS, sa odlučnom demontažom koja bi podrazumijevala da oni koji su opljačkali Crnu Goru budu iza rešetaka ili procesuirani, ne bi Đukanoviću padalo na pamet da se danas ruga čitavoj Crnoj Gori izjavom kako je ,,svojih 30 godina života dao da bismo danas imali ovo što imamo” i kako će njegovo potomstvo živjeti u ,,boljim uslovima” od onih koje ja on naslijedio”.

“Eto dokle su nas doveli kohabitacija, snishodljivost i strah koji od “uvaženog gospodina predsjednika Crne Gore” imaju Krivokapić i Bečić. Umjesto diskontinuiteta, koliko juče je, u ime Zdravka Krivokapića i vlade, ministar Đorđe Radulović kazao da oni nastavljaju politiku od prije 30. avgusta, dakle politiku DPS”, navode u Frontu.

Dodaju da današnje “ponašanje Đukanovića jasno govori da je on potpuno opušten dok je ovakve Vlade i stranaka koje je podržavaju, jer vidi da se radi o kontinuitetu njegove politike, a posebno one antisrpske”.

“Uostalom, pola Vlade čine ljudi koji su do 30. avgusta glasali DPS i pod hitno se moraju desiti korjenite promjene. Građani 30. avgusta nijesu glasali da Vlada bude rezervni DPS, kao sada pod Krivokapićem, nego da preslika volju građana sa izbora, i to će se morati dogoditi”, poručuju iz DF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Misko
26.06.2021-21:21 21:21

Ne mlatite praznu slamu vi se ne pitate u CG koliko li moja kokoska koja kad pije vodu gleda u nebo ! Vas niko ne pusta u kancelarije jer Cetnici su udarili od ledinu i nemaju pravo nikakvo isto ka kod TITA!

JoRadan
27.06.2021-14:51 14:51

Lepo molim nezalite se Novi izbori, i onda ce te znati gde ste.