Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

DF: Demokrate rezolucijama ne mogu zamaskirati štetu koju su nanijele srpskom narodu

Demokrate, uzaludno vam je pravdanje i lažno kajanje, jer od svih šamara koje ste dobili, najviše boli onaj koji sami sebi niste udarili kada je trebalo, poručuju iz DF-a

Politika Demokrata koja se ogleda u onoj staroj izreci ,,Svačiji drug, ničiji prijatelj” ovih dana doživljava fijasko, ocjenili su iz Demokratskog fronta (DF).

Oni su kazali da Demokratska Crna Gora pokušavajući da zarad pridobijanja glasova sebe predstave kao zaštitnike svih vjera i nacija, postaju predmet podsmijeha.

“Poslije izdaje srpskih interesa, glasajući sa DPS-om sramnu Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, sada predlažu Rezoluciju o genocidu u Pivi i Velici, i misle da će ovim neiskrenim potezom uspjeti da zamaskiraju štetu koju su nanijeli srpskom narodu”, ističu iz DF-a.

Oni dodaju da su pomenutu rezoluciju predložili mnogo prije Demokrata, a sada bivaju prozvani da neće da je podrže.

“Prozivanje DF-a da neće da ih podrži u njihovom politikanstvu, a koji je ovu rezoluciju predložio mnogo prije Demokrata, i koju je Aleksa Bečić zaključao u fioci, predstavlja licemjerstvo i nedoraslost bavljenja ozbiljnom politikom. U izjavi Demokrata da je DPS nevoljno digao ruku za izglasavanje rezolucije i smjene Leposavića možda ima i istine, jer su stari prijatelji još odavno na istom zadatku, pa jedni drugima redovno čine protivusluge. Vrhunac političkog tumaranja Demokrata je i izjava da su oni izglasali Rezoluciju da srpski narod nije genocidan, iako cjelokupna javnost dobro zna i tačan naziv i namjeru izglasavanja rezolucije”, navodi se u saopštenju.

Oni su poručili Demokratama da im je uzaludna priča o “nekakvom amandmanu, za koji ste tvrdili da je to nešto što se niko prije vas nije sjetio, da ste njime spasili srpski narod od etikete genocidnog, a što je kreatorima rezolucije bio i jedini cilj.”

“Rekli smo vam odmah da ste vi poslužili kao inicijalna kapisla koja će zapaliti i ostale u regionu, pa i šire, da donesu istu antisrpsku rezoluciju, a Vijori Čitaku vas je odmah prozvala i podsjetila kakvi ste i šta ste izglasali. Isto će vam reći i svi oni koji u narednom periodu donesu istu rezoluciju. Demokrate, uzaludno vam je pravdanje i lažno kajanje, jer od svih šamara koje ste dobili, najviše boli onaj koji sami sebi niste udarili kada je trebalo”, zaključili su iz DF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve