Petak, 10 Maja, 2024
Rubrika:

Demokratska partija Roma podržala Đukanovića na predsjedničkim izborima

Podsjećaju da, Demokratska partija Roma postoji od 2019. godine čiji je predsjednik Mensur Šaljaj i učestvovala je na lokalnim izborima u Podgorici u koalciji ''Svi za naš Grad'' koju je predvodio dr Ivan Vuković

“Na sjednici glavnog odbora Demokratske partije Roma, donijeta je odluka da na predstojećim izborima podržimo trenutnog predsjednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista gospodina Mila Đukanovića”, saopšteno  je iz te partije.

Podsjećaju da, Demokratska partija Roma postoji od 2019. godine čiji je predsjednik Mensur Šaljaj i učestvovala je na lokalnim izborima u Podgorici u koalciji “Svi za naš Grad” koju je predvodio dr Ivan Vuković.

“Moramo istaći da se Demokratska partija Roma zalaže za građansku, sekularnu i Evropsku Crnu Goru. Mišljenja smo da je trenutni predsjednik Crne Gore jedini kanditat koji može održati stabilnost, multietnički sklad u cilju očuvanja građanske vrijednosti i slobodne i evropske Crne Gore”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Misko
13.03.2023-13:23 13:23

Veliko Hvala gos Mensur Šaljaj znate vi da se mrznjom drugih naroda  kao sto su —BECIC-MILATOVIC-MANDIC vazda od boga plati !! DAO SI IM DO ZNANJA !!Moramo istaći da se Demokratska partija Roma zalaže za građansku, sekularnu i Evropsku Crnu Goru. Mišljenja smo da je trenutni predsjednik Crne Gore jedini kanditat koji može održati stabilnost, multietnički sklad u cilju očuvanja građanske vrijednosti i slobodne i evropske Crne Gore”, zaključuju u saopštenju  MILO JE JEDAN ZA SVE  NARODE  CG .

Miralem
13.03.2023-13:30 13:30

Da si zdrav i ziv ! Uz vasu pomoc Da ne dozvolimo okupatorima da nam unistavaju CG  i kako su nam bili zaprijetili da 1/2 CG nece spavat i koje su sve pripremili da sprze CG!!