Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Skupština nije donijela Rezoluciju koja srpski narod proglašava za zločinački i genocidan

Kako ističu u Demokratskoj Crnoj Gori, to je slabašna, otužna laž moralnih ništica koju su razmontirali u pet minuta čim je izašla, ali će je radi javnosti još jednom demontirati sa posebnim užitkom

Majstor laži, podvala i obmana uz pomoć Milovog Bebe Popovića koji sad radi za Demokratski front ponovo pokušava masno i besramno slagati narod Crne Gore da je Skupština Crne Gore donijela Rezoluciju koja srpski narod proglašava za zločinački i genocidan, saopštile su danas Demokrate.

Kako ističu u Demokratskoj Crnoj Gori, to je slabašna, otužna laž moralnih ništica koju su razmontirali u pet minuta čim je izašla, ali će je radi javnosti još jednom demontirati sa posebnim užitkom.

“Naime, Rezolucija usvojena u crnogorskom parlamentu je jedina u regionu na istu temu koja na krajnje jasan i izričit način odbacuje svaku pomisao da se srpski ili bilo koji drugi narod može i smije nazvati zločinačkim ili genocidnim. To prvo”, navode Demokrate.

Takođe, dodaju, Rezolucija kristalno jasno odbacuje mogućnost da je bilo koji zločin počinjen u ime bilo kojeg naroda, već da svaki zločinac ima ime i prezime.

“Zbog Andrije Mandića moramo objasniti da ovo” kristalno” nema veze sa restoranom “Kristal” u kojem je jeo koljenicu dok su narod na ulici prebijali i trovali suzavcem nakon što je on u dogovoru s DPS-om rasturio protest i predao građane na milost i nemilost brutalnosti bivšeg režima”, napominju Demokrate.

Sve to je, naglašavaju, obezbijeđeno amandmanima Demokrata, Demosa i poslanice DF-a Branke Bošnjak koji na krajnje decidan način ukidaju tu mogućnost, pri čemu jasno osuđuje i sve druge zločine na prostoru bivše Jugoslavije, ma ko da ih je počinio.

“Pametnom i objektivnom dosta. Međutim, ono od čega Mandić lukavo pokušava da pobjegne je sledeće: cijela istina je da je Andrijina ekipa glasajući protiv Rezolucije u stvari glasala protiv toga da se skine hipoteka sa srpskog naroda. A uradili su to iz razloga što su lažni patrioti, prevaranti i obmanjivači sopstvenog naroda koje zanima samo novac koji dobijaju po izvršenom zadatku za podgorički ili beogradski dio jedne biznis familije, čiji glavni spin majstor i PR jeste gorepomenuti Beba Popović”, navode.

U toj stranci ističu da zato ta ekipa dvadeset godina gubi izbore za Mila Đukanovića.

“Dvadeset godina rastura svaki bunt za Mila Đukanovića. Destabilizuje Crnu Goru i dijeli narod za Mila Đukanovića. A onom drugom služi kao pokazni dekor, a kako pričaju upućeni i vreća za izduvavanje nervoze. A sve to rade reko iskrene borbe naroda Crne Gore, izigravajući želje za suštinskom promjenom i zloupotrebljavajući plemenite namjere iskrenih ljudi”, dodaju Demokrate.

Predugo, kažu, sve to traje i pregorko je to sve za ovaj narod željan pravde i promjene.

“Zato kroz narod već izvjesno vrijeme kruži jedna zaista duhovita paralela koja najbolje opisuje osjećanja građana prema prevarantskoj družini”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve