Četvrtak, 23 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate poručile Liberalnoj partiji: Vic partija bruka svoje časno ime

,,Jedina svrha takozvane Liberalne partije je da u ime DPS-a, sa čije liste nastupa, u javnost plasira najneetičnije stavove i sitne spinove, nadajući se da će zahvaljujući minornosti ovog subjekta to proći sa što manje primjetnosti''

“Po ustaljenoj praksi, iz pera Liberalne partije i Andrije Popovića po ko zna koji put progovora besmisao. Osim besmisla, tu je i konfuzija izazvana usled temeljne političke nesamostalnosti, koja suštinski predstavlja bivstvovanje te partije”, navode Demokrate reagujući na današnje saopštenje Liberalne partije.

“Da podsjetimo one koji opravdano nemaju predstave o kome se radi: riječ je o “partiji” za koju je svojevremeno sam Slavko Perović rekao da je “takozvana LP nastala kao udbaški proizvod nastao da prikrije najsramotniju od svih balkanskih izdaja”. Toliko o Andrijinom navodnom predstavljanju kao liberala”, kaže Janko Krstović, predsjednik kluba odbornika Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

“Jedina svrha takozvane Liberalne partije je da u ime DPS-a, sa čije liste nastupa, u javnost plasira najneetičnije stavove i sitne spinove, nadajući se da će zahvaljujući minornosti ovog subjekta to proći sa što manje primjetnosti. Naravno, ne radi to LP, jer LP suštinski i ne postoji, već to radi DPS i njihov Klub poslanika kroz jednu od brojnih maski svog djelovanja”, piše u saopštenju Demokrata.

Krstović poručuje Liberalnoj partiji da dosadašnjim političkim djelovanjem – ne čak ni iz koalicije, već direkt sa liste DPS-a – brukaju svoje časno ime skrnavljeći sve što jesu bile njihove izvorne ideje, napadajući sveštenstvo i sve koji nijesu po volji DPS-a.

“Ali građani to i prepoznaju, zato nikada ni u jednoj opštini, a na državnom nivou da i ne pominjemo, ova vic partija nije smjela samostalno da izađe na izbore. Tako da su ovo samo bestidna reagovanja jednog od najmanjih, ali najpokvarenijih privezaka DPS-a. I baš ništa vise od toga”, zaključuje Krstović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
28.06.2021-23:37 23:37

A vi ste Demokrate najveća od svih balkanskih ljigavština.