Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Politički šamari tako sočno odjekuju

Novi šef rukovodstva SNP-a, gospodin Đukanović, im je preko njegovog predstavnika gospodina Živkovića krajnje jasno i nedvosmisleno rekao da će biti onako kako DPS kaže i da su oni poslednji koji imaju pravo na bilo kakav stav

Današnje političko prevaspitavanje SNP-a od strane Danijela Živkovića je najbolja potvrda da bi – baš kako to Demokrate već mjesecima dokazuju – svaka odluka manjinske Vlade zavisila od volje, raspoloženja i interesa DPS-a, i da bi se radilo o klasičnoj Vladi i vlasti DPS-a, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

“Dva mjeseca DPS ih je politički mamio i navlačio da naprave političku izdaju obećavajući im brda i doline, a sada kada su donijeli odluku o izdaji i kada DPS vjeruje da su spalili sve mostove za povratak prema jasno izraženoj volji građana Crne Gore, svakodnevno im lijepe političke šamare. Ti šamari tako sočno odjekuju, da je prosto žalosno gledati rukovodstvo jedne nekad velike i moćne partije kako se nakon decenija suprotstavljanja kriminalnom DPS-u danas grči i muči u agoniji, prinuđeno da zbog izdaje u koju su ušli trpe sve ovo što trpe”, poručuju Demokrate i dodaju:

“Ali, evo tragikomedije: i programski i kadrovski model manjinske Vlade potpuno različito vide oni koji su nas ubjeđivali da su većina od 49 poslanika, tako da je danas krajnje jasno taj koncept apsolutno propao. Samo je pitanje da li će SNP nakon odluke o spremnosti da pravi parlamentarnu većinu sa DPS-om, nastaviti da se ponižava, i poslije naredbe šefa poslaničkog kluba DPS-a pristati da SD i SDP zauzmu ključna mjesta u izvršnoj ili zakonodavnoj vlasti, svodeći time SNP na sad već i nepotrebni dekor u funkciji što potpunije slike izdaje volje građana.

Novi šef rukovodstva SNP-a, gospodin Đukanović, im je preko njegovog predstavnika gospodina Živkovića krajnje jasno i nedvosmisleno rekao da će biti onako kako DPS kaže i da su oni poslednji koji imaju pravo na bilo kakav stav. A gospoda iz vrha SNP-a neka se i dalje bave praznom i drskom frazeološkom akrobatikom kako bi objasnili članovima i simpatizerima šta je dočekao nekada veliki, časni i beskompromisni SNP. Nije da je prijatno, nije da smo ovo željeli, ali gledamo vas, jer smo vam sve unaprijed nacrtali prije više mjeseci”, navode u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
02.04.2022-22:39 22:39

CETNICKI DEMOKRATE Zlo vas pogodilo umislili ste da CRNOGORCI (DPS) namaju pravo svoj vazduh disat u sopstvenoj matici to mozete samo sanjat Crnogorci su na svojoj Djedovini i amanet su nam DJEDOVI ostavili da je cuvamo od svakog zla a i da znate DEMOKRATE zlikovci Putinovi necemo vam dozvoliti scenarijo UKRAJINSKI !!

COL
03.04.2022-10:19 10:19

Vajni demokrate iz Demokrata se ne zabrinuše za bezbijednost đece po školama, no se zabrinuli za fotelje po dubini i širini koje će se barem zaljuljati ako ne i obaliti sa svim svojim sadržajem. ,,Jedan zapošljeni, a četiri glasa” je dovedeno do savršenstva jer se svi novoupošljeni drže na nekakve ugovore koji zavise od toga ko će biti na vlasti, jedino se njihovim sestrama njihovim kumovima, braći i ljubavnicama daju rješenja za stalno. Što prekidoste one vaše smiješne proteste barem smo se komendijali neđeljama.