Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Nemanja Vuković pozvan je na ktitorsku slavu Saborne Crkve Svetog Vasilija Ostroškog i u svojstvu vjernika prisustvovao liturgiji

''Nemamo potrebe da se pravdamo političkim predstavnicima mafije, ali građana i javnosti radi jedina istina je da je Nemanja Vuković, od strane Eparhije budimljansko-nikšićke pozvan na ktitorsku slavu Saborne Crkve Svetog Vasilija Ostroškog i u svojstvu vjernika prisustvovao arhijerejskoj liturgiji''

Nemanja Vuković, od strane Eparhije budimljansko-nikšićke pozvan na ktitorsku slavu Saborne Crkve Svetog Vasilija Ostroškog i u svojstvu vjernika prisustvovao arhijerejskoj liturgiji, saopštile su Demokrate Nikšić koje su reagovale na saopštenje DPS-a.

“Kako reagovati na napade partije koja ne smije da pisne na najbrutalnije uvrede i poziv na klanje naših sugrađana islamske vjeroispovijesti po Crnoj Gori od strane tadašnjih visokih funkcionera Uprave Policije, baš zato što oni nijesu samo tadašnji funkcioneri UP, već klasični vlasnici DPS-a. E, baš zato ova partija poslušnika Kavačkog i svih drugih klanova po Crnoj Gori podmeće i izmišlja, a sve kako bi stopirali SKAJ klupko koji će se na njihovu i na žalost njihovih šefova tek odmotati”, saopštile su Demokrate Nikšić.

I naravno, ocjenjuju Demokrate, to rade po nalogu mafije, koju i ovim saopštenjem aktivno štite, prikrivajući njihova zlodjela.

“Nemamo potrebe da se pravdamo političkim predstavnicima mafije, ali građana i javnosti radi jedina istina je da je Nemanja Vuković, od strane Eparhije budimljansko-nikšićke pozvan na ktitorsku slavu Saborne Crkve Svetog Vasilija Ostroškog i u svojstvu vjernika prisustvovao arhijerejskoj liturgiji. U pozivu, koji je dostupan javnosti, nije bilo pominjanja pomena nikome osim ktitorima i sveštenoslužiteljima Saborne Crkve”, poručuju nikšićke Demokrate.

Prema njihovim riječima, jasna je intencija Kavačkog klana da pokuša diskreditovati Demokratsku Crnu Goru i Nemanju Vuković, ali, kako naglašavaju Demokrate, samo treba da se vrate malo unazad, na 13. jul i 9. maj, kada je Vuković položio vijence na spomenik Ljubu Čupiću i spomenik pod Trebjesom posvećen stradalim u Narodnooslobodilačkoj borbi.

“Gospoda treba da znaju da ne mogu pričati nama o antifašizmu, nama koji ga promovišemo na svakom koraku, dok njihovi šefovi u skaj prepiskama pominju sušenje ljudskog mesa na Njegušima i podnose raporte regionalnim narko šefovima, divnog li antifažizma… Na kraju, i više je nego jasno da politička ispostava Kavačkog klana ne može da preboli postignute rezultate i učinke Nemanje Vukovića i vlasti u Nikšiću, a naročito činjenicu da je vrijeme pljačke i pohare prošlo. Kolege iz zasluženo opozicionog DPS-a, nikad više Nikšić, nikad više Crna Gora u rukama mafije, ovaj u rukama DPS-a”, zaključuju u saopštenju nikšićke Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve