Četvrtak, 23 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Neka ucijenjena kukavica saopšti ko mu je ponudio 21 milion

''Neka ucijenjena kukavica saopšti ko mu je ponudio 21 milion, za šta mu je ponuđen i kome je dužan da izvrši ovo što radi. U tome se krije odgovor gdje su banane, ananas, kokain i špediteri'', kazali su oni

Ko govori istinu danas krajnje jasno vide i zbog toga masovno odgovaraju građani Crne Gore, jer je to danas svakom jasno. Tu istinu o kojoj govori sva Crna Gora, mi pričamo evo nekoliko mjeseci, do posljednje sitnice pogađajući poteze kradljivaca volje građana i spasilaca mafije. A dok mi govorimo istinu, Dritan Abazović masno ali providno laže dok za DPS vodi razbijanje parlamentarne većine i krađu izborne volje građana Crne Gore, poručili su u saopštenju Demokrate.

“Neka ucijenjena kukavica saopšti ko mu je ponudio 21 milion, za šta mu je ponuđen i kome je dužan da izvrši ovo što radi. U tome se krije odgovor gdje su banane, ananas, kokain i špediteri”, kazali su oni.

Danas se jasno vidi, navode, da je “ucijenjena kukavica” nakon izbora nezavisnog TS i namjere da se smijeni DPS-ov specijalac Katnić krenula u rušenje vlasti po nalogu mafije, kako bi se upravo, kako tvrde, kokainska mafija spasila poraza od nezavisnih insititucija pravne države.

“A kad već pominje Aleksu Bečića, Borisa Bogdanovića i Vladimira Martinovića, neka ucijenjena kukavica i obični izdajnik naroda objasni kako to da Demokratama niko nikad za bilo šta nije ponudio ni jedan, ni 21 milion eura. Da mu pomognemo: ti koji su ih ponudili njemu odlično znaju da ni Bečić, ni Bogdanović ni Martinović, niti bilo ko od Demokrata, nisu ljudi kojima se novac može ponuditi”, navodi se u saopštenju.

Ali zato mafija zna kome može, kažu oni.

“I ko će uzeti. I ko je ucijenjena roba na prodaju. Neka ucijenjena kukavica i umjesto politikantske demagogije kojom ovih dana zasipa crnogorsko društvo konačno odgovori građanima ko mu je ponudio 21 milion i za šta”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Hmm
21.01.2022-22:13 22:13

Demokrate hoće da preuzmu Abazovićeve zasluge? Je li ovo moguće?

Crvenkapa
21.01.2022-23:46 23:46

Nije vas problem ko mu je ponudijo sta vama je SESELJ UCITELJ a svi znamo da CETNICI NIKAD NIJESU VOLJELI ALBANCE-MUSLIMANE -CRNOGORCE -HRVATE nocas vrijedjate GOS.ABAZOVICA sa UZVICIMA DEMOKRATA -DRITANE SIPTARE-SIPTARE  vi ste dno dna !!

COL
22.01.2022-07:34 07:34

Puštite demagogiju već odgovorite ko koči istragu o ubistvu Duška Jovanovića….