Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate kabinetu predsjednice Skupštine: Fotelje su vam bile važnije od naroda

Demokrate eagovale je na jutrošnje saopštenje kabineta predsjednice Skupštine Danijele Đurović

Demokratska Crna Gora reagovala je na jutrošnje saopštenje kabineta predsjednice Skupštine Danijele Đurović.

“Kabinet gospođe Đurović je sebi i građanima postavio genijalno pitanje: da li je pametno rušiti zakonodavnu vlast koju trenutno čine DPS-SNP-URA? Očigledno da se gospođa Đurović nikad nije zapitala da li je bilo pametno rušiti parlamentarnu većinu koja je pobijedila na izborima. Tada su fotelje bile najvažnije, pa staviše potpise na Sporazum o vršenju vlasti sa Milom Đukanovićem i ne zapitaše se da li je to korektno prema desetinama hiljada građana koji su tri decenije šikanirani i proganjani, od strane onih koji su je izabrali za predsjednicu Skupštine, iznajmljujući tako SNP na 100 dana kako bi se DPS vratio na vlast po dubini i širini”, navode Demokrate.

Đurović su upitali da li je ikad razmišljala kako je mogla glasati da se poslanica DPS Suzana Pribilović izabere za predsjednicu Administrativnog odbora.

“Da li se gospođa Đurović ikada zapitala kako je mogla na predlog Mila Đukanovića glasati za smjenu brigadnog generala Đurovića? Da li se ikad gospođa Đurović zapitala kako je mogla glasati za izbor načelnika Generalštaba Voske Crne Gore na predlog Mila Đukanovića, a umjeto generala Đurovića? Zašto joj je general Đurović smetao, a nije joj smetao kadar DPS-a? Naravno, samo zbog toga što joj je fotelja bila važnija od naroda”, navode oni.

Potom su naglasili kako je ona nanijela i veliku štetu Zeti.

“Da li se gospođa Đurović ikad zapitala zašto je Zeti i Zećanima nanijela ogromnu štetu stavljajući na dnevni red “zetske zakone”? Zakone kojima se zabranjuje Zećanima da glasaju na lokalnim izborima, kako bi se pokušalo kadru DPS-a obezbijediti veća podrška na izborima u Podgorici od one koju trenutno ima. Naravno, nije razmišljala gospođa Đurović o svim posljedicama koalicije DPS-SNP. A, i zašto bi, kad su fotelje bile važnije od naroda”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Franjo
25.08.2022-20:35 20:35

DEMOKRATE dali se vi zapitate kako ste htjeli sa CETNICIMA da SPZITE CG Zahvaljujuci Danijele Đurović. spasili smo CG od ZLIH CETNICKIH DEMOKRATA! i DF