Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate Glavnog grada: Jednoglasna podrška predlogu da Aleksa Bečić bude predjednički kandidat

''Ovakva odluka je proizvod čvrstog opredjeljenja svih mjesnih odbora Demokrata Glavnog grada da predsjednik naše partije kao ličnost od najšireg ljudskog i političkog ugleda nema alternativu i da kao takav ima izgledne šanse za pobjedu pomirene i napredne Crne Gore''

Na juče održanoj sjednici Odbora Demokrata Glavnog grada izražena je jednoglasna podrška predlogu Centralnog izbornog štaba da Aleksa Bečić bude kandidat Demokrata na predstojećim predsjedničkim izborima.

“Ovakva odluka je proizvod čvrstog opredjeljenja svih mjesnih odbora Demokrata Glavnog grada da predsjednik naše partije kao ličnost od najšireg ljudskog i političkog ugleda nema alternativu i da kao takav ima izgledne šanse za pobjedu pomirene i napredne Crne Gore”, saopšteno je iz Opštinskog odbora Glavnog grada Demokrata.

Takođe, lokalni izborni štab već u punom kapacitetu sprovodi sve neophodne aktivnosti na postizanju najboljeg mogućeg rezultata našeg kandidata u Podgorici, a stepen maksimalne posvećenosti svih mjesnih odbora i ogromna podrška birača upućuju na čvrsto uvjerenje da je Aleksa Bečić superiorna politička ličnost na predstojećim predsjedničkim izborima.

“Sve ovo potvrđuje i činjenica da je infrastruktura Demokrata u Podgorici za svega nekoliko dana prikupila više hiljada potpisa podrške predsjedničkom kandidatu Demokrata što je odlična uvertira u veliku pobjedu 19. marta”, zaključuju uu saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve