Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate DPS-u: Ako Mitrović upola bude uspješan kao u bolnici, Sutjeska bi uz malo sreće mogla zaigrati Ligu šampiona

Demokrate su reagovale na današnje saopštenje nikšićkog DPS-a

Demokrate su reagovale na današnje saopštenje nikšićkog DPS-a.

“Zar nije vrhunac licemjerstva kad se na moral pozivaju, i kad o “univerzalnim ekspertima” govore najbolji đaci Veselina Grbovića, čovjeka koji zaboravio da prijavi finansije koje je dobio od Elektroprenosnog sistema, Ministarstva nauke, Zajednice opština Crne Gore: čovjeka kojem je “protiv njegove volje” navodno “vjerovatno po nekom šablonu” uplaćen novac iz CEDIS-a, a on zaboravio i to da prijavi, ali to i ne čudi od čovjeka koji je zaboravio da prijavi da ima stan od 91 kvadrata u Podgorici.

Zar nije vrhunac nemorala pričati o moralu, a iza sebe ostaviti onakve rezultate? Braniti Iliju Ašanina, kog su kolege optužile za mobing, a koji je nikšićku bolnicu vodio tako da se u njoj nije moglo naći nijedno odjeljenje, a da na njemu ne fale osnovni inventar bolnice. Rame uz rame ste sa čovjekom koji je funkciju direktora koristio za obračun sa neistomišljenicima, čija je žrtva neetičnog rada bio i sam doktor Mitrović.

Zar nije kulminacija političkog i ljudskog posrnuća kada iz pozicije nekoga ko je potuno uništio jedan veliki obrazovni, industrijski i uopšte privredni centar kakav je Nikšić nekada bio, koji su ga doveli ispod ruba siromaštva i raseljavanja, pokušavate da besramno lažete o čovjeku koji velikim radom popravlja vaša nedjela?

Treba li da ponovimo u kakvom stanju ste ostavili nikšićku bolnicu i njen stručni kadar? Samo kažite, ponovićemo vam. Znači li vam šta dug od 120 hiljada eura koje je vaš bivši direktor nesavjesnim i nestručnim radom ostavio kao dug bolnice prema advokatima?

Treba li da ponovimo čime ste se sve bavili, suočeni sa skorim izbornim krahom, a pijani od bijesa, nedjela, pljačke i nasilja?

Sjećate li se kada su dr Marka Mitrovića ispred zgrade Opštine ničim izazvani napali i pretukli DPS huligani? Čitavo to vrijeme ispred zgrade Opštine, u neposrednoj blizini stajao je kombi Interventne jedinice. Nisu pružili nikakvu pomoć, niti su na bilo kakav način reagovali.

Ako se ničega od navedenog „ne sjećate“, podsjetićemo vas da smo vam te „zube“ na izborima izbili, i da se ta vremena voljom građana nikada više neće vratiti.

A za FK Sutjeska ćemo vam reći ovo; ako dr Mitrović bude upola uspješan u saniranju vaših nedjela kako to radi u nikšićkoj bolnici, Sutjeska bi uz malo sreće mogla zaigrati Ligu šampiona”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pero
11.06.2021-22:58 22:58

Sramno ko je predsjedniuk FK Sutjeska, zastidje kao i grdonacelnik, predsjednik skupstine opstine, primitivnci, ulicari,fuj!

Crnogorka
11.06.2021-23:27 23:27

Demokrate vrhunski -lazovi -lopovi -cetnici- nacionalisti -fasisti-mrze sve sto je crnogorsko -psihicki bolesni -skloni samo podvalama -velicaju krvolocnike-mladica karadzica -bas ni jednu pozitivnu da bi im uputio sami ocijenite imate li obraza sto o nekom da pricate !

Ana
12.06.2021-12:55 12:55

Rekose S…krate, oni koji podrzavaju da se ulice nazovu imenima ratnih zlocinaca,oni koji svakog dana pokazuju da su podrzavaoci fasizma i nacionalizma, ona karikatura koja se naziva doktorom je mozda prava slika s..krata! Vi ste novi cetnicki pokret u CG!