Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Bošković Vojsku Crne Gore pretvorio u privatnu i partijsku prćiju

O Belom orlu je izlišno više i duže govoriti. Što bi naš narod rekao, njega kada vidite sve vam je jasno da i jednu riječ ne progovori. Dalje svakom kuća od takvih", dodaju u saopštenju.

Porediti rezultate ove Vlade i prethodnih DPS-ovih, koje su ekonomski uništile Crnu Goru, može samo politički bestidnik, i zbog toga se nećemo mnogo zadržavati na tome, jer je to svakom jasno i za tim nema potrebe, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore reagujući na izjavu Predraga Boškovića iz DPS-a.

“Ali moramo se u par rečenica malo osvrnuti na Belog orla, jednog od najvećih prevaranata, multipraktika i kameleona na političkoj sceni Crne Gore, koji je za vrijeme svog mandata Vojsku Crne Gore pretvorio u privatnu i partijsku prćiju, a u najboljem svjetlu predstavlja DPS sistem vrijednosti. To je uspjeh za preporuku u DPS-u. Jedan pretvara Vojsku u izborni centar DPS-a, drugi iz policije nas ubjeđuje da opasnost za Crnu Goru nijesu regionalni kasapi već građani koji su protiv DPS-a, treći iz ANB-a prati i prisluškuje lidere tadašnje opozicije i vjerske velikodostojnike pa je danas na optuženickoj klupi, a četvrti ide da kupi razne “koverte” gdje smo vidjeli i jednu koja je postala evropski poznata. To je bila slika bezbjednosnog sektora i udarnih pesnica u vrijeme bivšeg kriminalnog, korumpiranog, zloglasnog režima, koji se nikada više neće vratiti, ma koliko da su upregli”, kažu Demokrate i dodaju:

“Tako da se Beli orao vara ako misli da ce Crnu Goru da pretvara u zonu sukobu sa kriminalcima i kapuljašima kako je to u prethodnim godinama u toku izbornih procesa činio više puta na Cetinju i Podgorici koordinirajući izbornim nepočinstvima DPS-a.

O Belom orlu je izlišno više i duže govoriti. Što bi naš narod rekao, njega kada vidite sve vam je jasno da i jednu riječ ne progovori. Dalje svakom kuća od takvih”, dodaju u saopštenju.

Pitaju DPS da odgovori na sljedeća pitanja:

Da li je Zoran Lazović vaš funkcioner?

Ko je skinuo sa spiska lica kojima je zabranjen ukazak u Crnu Goru,  Veljka Belivuka i ekipu?

Ko je  bio domaćin Veljku Belivuku u Crnoj Gori i sa kime se sve družio?

Da li je DPS znala koji su mu planovi i naumi, imajući u vidu da je Belivuka prema sopstvenim riječima 24h dnevno pratio visoki funkcioner policije i DPS-a, Zoran Lazović?

“Odgovorite vi, za početak, na ova pitanja gospodo DPS-ovci i pećinski nacionalisti i ne filozofirajte previše, jer Crna Gora jeste pobjeđivala neuporedivo veće protivnike: pobijedila je vas i vaš suludi sistem pljačke i otimačine, a sad će da vam stuče i kriminal. Zato ste se toliko i uzigrali da je prevrnete i izazovete haos, kako bi i dalje ovo bila zemlja “belih orlova” i “belih vukova”.

Nemojte, Beli orlovi, o okupacijama, časti i slobodi, jer ste ovoj zemlji sve uzeli. Nemojte ni o rezultatima vi koji ste za daleko ekonomski boljih vremena građanima uzimali porez “euro po euro” oporezujući čak i pripejd telefonske brojeve, zamrzavajuci penzije, povećavajući poreze i namete, govoriti o nama koji smo pored sve pustoši koju ste nam ostavili već uspjeli da  svim đacima obezbijedili besplatne udžbenike, djeci, za početak, predškolskog uzrasta dječije dodatke, radnicima povećamo minimalnu zaradu, starijima staračke naknade, a prosvjetnim, zdravstevnim i radnicima u socijalnim ustanovama obezbijedimo besplatno ljetovanje.

A znate li kako smo iz one pustoši koju ste nam ostavili to uspjeli? Jer se više ne krade, već novac ide za one kojima pripada, a ne za vaše stanove, putovanja, otpremnine, dnevnice, plaže i hotele vaših članova, kumova, rođaka i ljubavnica. Zapamtite da nikada više niko neće biti jači od države, da se nikada više Crna Gora neće čerupati i krasti i da nikada više prevaranti, mešetari i kriminalci neće upravljati Crnom Gorom”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tiktiktak
22.08.2021-13:48 13:48

Hahahahahaha Demokrate vi ste sprdnja od partije i veliki sovinisti -nacionalisti znate sa vama nece nijedan manjinski narod u CG dzaba zlato da im nudite !

Demokrate: Bošković Vojsku Crne Gore pretvorio u privatnu i partijsku prćiju – CG Vijesti
22.08.2021-14:06 14:06

[…] Aktuelno […]