Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate Bar: Na klasičnom političkom pokajanju DPS-a glavni gosti zvijezde 90-ih

Nastavljaju se optužbe na relaciji Demokratska partija socijalista-Demokrate

Nastavljaju se optužbe na relaciji Demokratska partija socijalista-Demokrate. Nakon što su iz barskog DPS-a poručili lideru Demokrata Aleksi Bečiću da što prije izađe iz političkog bunila u kojem se trenutno nalazi i pokušava, makar na tren, da bude odgovoran činilac političke scene Crne Gore, reagovale su Demokrate. Oni su kazali da je subotnji kongres DPS-a ličio na političko pokajanje, kome su prisustvovali istrošeni političari.

Foto: Demokrate

Njihovo reagovanje reagovanje prenosimo u cjelosti

Nakon što vam je Ustavni sud prije dva dana zalijepio šamarčinu od koje se još uvijek nijeste otrijeznili, a čitav vas svijet zaobišao na Kongresu, koji je više bio klasično političko pokajanje, bez energije i bez emocija, ali sa specijalnim i najvažnijim gostima, istrošenim i isluženim likovima poput Vuka Draškovića, ništa drugo nismo očekivali nego da vašu frustraciju, strah i komplekse iskažete cmizdri saopštenjem.

Iako postojite 30 godina, 30 godina vršite vlast, kradete i pljačkate Crnu Goru, imate milione i milijarde, vašeg šefa biralo je čemernih 500 delegata, a našeg predsjednika više od 1800 delegata. Znamo da vas boli činjenica da vam je juče u svečanom dijelu Kongresa, dok se svojim poslušnicima obraćao šef, više od pola, na silu dovedenih gostiju, otišlo, jer ni njih više ne interesuje ono što Đukanović govori, dok su oni na parketu, koji očima ne mogu gledati jedni druge, slušali million puta ponovljene laži i fraze doživotnog šefa organizovane kriminalne grupe.

Na prošlom Kongresu su za vašeg šefa izabrali pravosnažno osuđeni kriminalci poput Svetozara Marovića, Rajka Kuljače, Miloša Marovića, Lazara Rađenovića, a za sadašnji sastav Glavnog odbora će nam trebati poseban sektor u Spužu, pošto je samo dilema ko je ukrao million, ko dva, ko deset, a za šefa i šefovog potrčka Markovića znamo da su ukrali milijarde.

Ipak, uzalud vam čojkanje samih sebe, jer Kongres koji obilježi Vuk Drašković nije najbolji u istoriji DPS-a, već posljednji u istoriji DPS-a, gdje su glavni likovi bili oni sa kojima ste 90-tih krenuli, pa je red i sa njima da završite, jer je ono juče najbolji dokaz da ostajete sami, da glumite vještačko jedinstvo, da svi bježe od vas kao od virusa i da idete u prošlost, a toga ćete biti svjesni kad vas, kao što smo u Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Beranama i Tuzima, počistimo i u cijeloj Crnoj Gori.

Vaš Kongres bi se najbolje mogao opisati kroz riječi vašeg funkcionera sa Cetinja, koji je vjerovatno na vas mislio kada je izgovarao riječi poput “bagro plaćena i vucate se”, ipak, onaj nastavak, koji vam mnogo bolje pristaje od citiranog, zbog ličnog vaspitanja nećemo navoditi, ali da znate, dobro vas je opisao.

Još od prije imamo sudske potvrde da ste partija šefova i članova organizovanih kriminalnih grupa, a sada imamo sudsku potvrdu da je i Univerzitet partijsko tijelo DPS-a. Čega se pametan i pošten stidi, time se kriminalci, lopovi i prevaranti ponose.

Jasno je da vas je presuda Ustavnog suda nokautirala i začepila usta i vama i vašim pomagačima u opoziciji. Ta presuda je do kraja ogoljela proces u kojem ste sa vašim poslušnicima sa Univerziteta bili spremni sve i svašta.

I na kraju, ne biste vi nas napadali da nam je rejting u padu nego biste ćutali i čekali, a vaša prljava ofanziva na Demokrate je dokaz da svakim danom i na svakom koraku sve više rastemo i jačamo, i da vam slijedi još mnogo političkih šamara koji će vas poslati na margine društva gdje ćete se pridružiti vašim specijalnim gostima sa Kongresu.

I da vas na kraju upoznamo sa istraživanjima javnog mnjenja, Demokrate na nivou Crne Gore 21 odsto, u Budvi 25,8 odsto, u Baru 18,29 odsto, u Andrijevici 14,63 odsto, kada zavrsimo kampanju i u drugim gradovima, na ovaj način ćemo vas upoznati. Tako da vas molimo, da prestanite da lažete, jer ako nastavite zalijepićemo vas i sa drugim informacijama do kojih smo došli.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve