Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Abazović prokockao šansu da od Crne Gore napravi zemlju blagostanja

Umjesto toga, on zajedno sa svojim, navodnim građanskim pokretom, skreće sa evropskog i evroatlantakog puta. Vireći iz Šešeljevog šinjela napada Demokrate, opsesivno i s jasnim razlogom: mi smo sve ono što oni nikad nijesu bili niti mogu biti - stranka koja nije na prodaju

Neosporna je činjenica da Dritan Abazović i njegova “tviter družina” nijesu dorasli istorijskom trenutku u kojem se našla Crna Gora nakon pobjede 30. avgusta, zato se ovako neodgovorno, kukavički, pajovićevski bacaju pod noge poraženom DPS-u, saopšteno je iz Pres centra Demokrata.

Nedostojni glasova koje su dobili od građana ovih dana ispisuju sramne stranice istorije, kao papagaji ponavljajući mantru DPS-a “ko neće pare DPS-a taj je protiv evropskog puta Crne Gore”, navode Demokrate.

“Abazović, renta političar koji se bavi politikom po principu ,,slušaću onog ko mi da više” prokockao je jedinstvenu šansu da sa pobjednicima donese promjene, da uspostavi nove odnose, nove vrijednosti, da od Crne Gore napravi zemlju blagostanja i prosperiteta.

Umjesto toga, on zajedno sa svojim, navodnim građanskim pokretom, skreće sa evropskog i evroatlantakog puta. Vireći iz Šešeljevog šinjela napada Demokrate, opsesivno i s jasnim razlogom: mi smo sve ono što oni nikad nijesu bili niti mogu biti – stranka koja nije na prodaju.

Jer dok smo mi sa građanima Crne Gore oni formiraju vlast sa, kako Evropa tvrdi, bivšim hibridnim režimom. Dok se mi borimo za svako slovo sporazuma tri lidera URA je u predizbornoj kampanji sa ,,ramada partijom”. Mi čuvamo izbornu volju građana, koji su nam jedini naredbodavci, dok oni idu na skupove koje organizuje Vojislav Šešelj i po mišljenje na Andrićev venac.

Tvrdili su da Brajović ima preko 50 krivičnih prijava, da je na spisku lopova i kriminalaca a sada sa njim idu u preizbornu koaliciju. Evropski, nema šta. Srećan vam evropski put sa onima za koje ste tvrdili da su retrogradni nacionalisti, kriminalci i lopovi a oni za vas da ste bitange i šibicari”, piše u saopštenju.

Demokrate dalje poručuju:

“Evropska retorika, evropske kvalifikacije, evropska vrijednost.

S kim si takav si. Sve što ste rekli jedni o drugima je potpuno tačno. Što bi rekao vaš koalicioni partner Svetozar Marović – I vi ste u pravu, i oni su u pravu.

Sve se može i prihvatiti ali ste dotakli najdublje moralno dno kada ste otišli sa onima koji su za vašu uvaženu poslanicu Zoronjić tvrdili da to nije poslanica već tamo neka žena sa ulice. Ovoga bi se postidio svako ko ima prst obraza.

Odavno je nama postalo jasno, a i građanima Crne Gore, da se sa izdajnicima ne može graditi bolje društvo, da sa vama takvima, prevrtljivima prije svega, ne može ići ka razvijenom svijetu, zato ostanite u šešeljevskom kavezu, a mi ćemo sa slobodnim građanima u Evropu! Konačno se odvojilo žito od kukolja!”, naveli su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
04.03.2022-19:46 19:46

“Abazović, političar koji se bavi politikom po principu ,, SPAS CRNE GORE od CETNICKIH DEMOKRATA KOJU SU  CG NAZVALI  SPRZENA ZEMLJA ” Koji su je bili okupirali -i cetnicki Demokrate htjeli uradit isti UKRAJINSKI scenarijo kao i sto podrzavaju RUSKU AGRESIJU NA UKRAJINU -SPAS ABAZOVIC ZADNJI SEKUND je Uradijo u zadnji cas jedinstvenu odluku da sa manjinama CG donese promjene spasi CG ,i da uspostavi nove odnose, nove vrijednosti, da od Crne Gore napravi zemlju blagostanja i prosperiteta.!!!!!

Cici mici
04.03.2022-20:16 20:16

“Becic-CETNICKI DEMOKRATE su već oduzeli – pokrali – unistili CG ekonomiju -odnose sa svijetom i nadu u budućnost. Ne dajte im podrsku ,da izlazite na ulice, da CETNICKI DEMOKRATE- BECIC nije  CG.- Vratiti -buducnost -jedinstvo- čast I slobodu našoj otadžbini.!

COL
04.03.2022-20:40 20:40

Stodvadeset pet fotelja plus ona najveća i tapacirana, idu ulicom i uglas viču ne damo fotelje, ne damo fotelje, ne damo fotelje. Pošto fotelje nijesu živa bića i ne mogu klikovati onda umjesto njih viču veličanstveni nosači veličanstvenih guzica, koje svaki dan zaposijedaju ožalošćene i napadnute fotelje. Da bi sve bilo veličanstvenije, veličanstveni nosači veličanstvenih guzica, izjaviše da od śutra neće śeđeti na guzici već na trbuh, a sve kako te fotelje ne bi bile uvrijeđene jer se često u narodu guzica zove pogano tijelo. Dakle u konačnici, protestanti su riješili guzicu obrnuti narodu, a trbuh foteljama, jednostavno kad śedi… Pročitaj više »