Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrata na čelu Uprave za bezbjednost hrane promoter četno simbola!

Sve ovo bi bilo apsolutno regularno da se na društvenim mrežama nije pojavila fotografija na kojoj je navodno Đaković koji diže tri prsta uz propratne četničke rekvizite

Funkcioner Demokrata Vladimir Đaković, imenovan je za vršioca dužnosti direktora Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove. On je na mjestu zamijenio Vesnu Daković, koja je 1. oktobra podnijela ostavku na tu funkciju.

U rješenju vlade o imenovanju Đakovića, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije će obavljati funkciju v.d. direktora do imenovanja direktora ove Uprave, a najduže do šest mjeseci.

Sve ovo bi bilo apsolutno regularno da se na društvenim mrežama nije pojavila fotografija na kojoj je navodno Đaković koji diže tri prsta uz propratne četničke rekvizite.

“Četno stejdž”

Ime Vladimira Đakovića od ranije se pojavljuje na društvenim mrežama. Korisnici na Twitter-u prošle i ove godine dijelili su fotografiju na kojoj je, kako tvrde na društvenim mrežama, Đaković.

Na fotografiji na kojoj je navodno Đaković, on se pojavljuje sa limenkom piva na glavi iza transparenta na kom piše “Četno stejdž”.

Ovakav transparent ranije je viđen na Saboru trubača u Guči.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan
05.10.2021-18:55 18:55

Sad mozete samo da pricate i pravite montaze , a treba da znate da je brat Djakoviceve babe narodni heroj cije ime nosi skola u Konjusima .