Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Danilović: Ne pristajem da se svi kandidati za direktora Uprave policije svrstavaju u isti koš

On je kazao da njegova partija, koja pripada koaliciji Za budućnost Crne Gore ZBCG, nije konsultovana oko saopštenja koalicije u kojem se tvrdi da su svi kandidati, osim jednog, ustvari kandidati bivšeg direktora policije ili bivšeg premijera Duška Markovića

Ni po koju cijenu, pa ni javnog sporenja sa kolegama, ne pristajem da se paušalno svi kandidati za direktora Uprave policije svrstaju u isti koš i uz to još označe kao kandidati bivšeg režima, poručio je predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

On je kazao da njegova partija, koja pripada koaliciji Za budućnost Crne Gore ZBCG, nije konsultovana oko saopštenja koalicije u kojem se tvrdi da su svi kandidati, osim jednog, ustvari kandidati bivšeg direktora policije ili bivšeg premijera Duška Markovića.

“To je više nego gruba ocjena i što je najvažnije netačna. Nije pošteno tako nešto izjaviti za 18 kandidata koji su od početka konkursa učestvovali u trci. Bez obzira što se može desiti da neki predlog ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića ne dobije podršku ni naše stranke, u ime Ujedinjene Crne Gore, ipak, saopštavam da svi kandidati nijesu isti”, istakao je Danilović.

On je pozvao kolege da ne etiketiraju ljude.

“Ko će i da li će podržati predlog ministra Sekulovića, ostavljamo za trenutak kada predlog bude konstituisan. Odnos Ujedinjene Crne Gore prema predlogu zavisiće isključivo od naše procjene da li kandidat zaslužuje našu podršku ili ne, ali nećemo blatiti ni jednog pojedinca koji je eventualno već jednom ili više puta provlačen kroz blato DPS-a i raznih udbaških struja bivše vlasti”, zaključio je Danilović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve