Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Usluge dinar patriote Rakovića uvijek na akcijskoj cijeni

Izjava srpskog istoričara Rakovića ''da građani Crne Gore mijenjaju identitet kao neki čarape'' je jasan pokazatelj da Srbija želi da uređuje našu državu kao što to radi sa Republikom Srpskom

Najnovija izjava srpskog istoričara Aleksandra Rakovića ”da građani Crne Gore mijenjaju identitet kao neki čarape” je jasan pokazatelj da Srbija želi da uređuje našu državu kao što to radi sa Republikom Srpskom, poručio je predsjednik CKM Aleksandar Damjanović.

”Ova izjava ‘dinar patriote Rakovića’ je jasan dokaz da pojedine političke strukture u Srbiji ne mogu da se pomire sa činjenicom da je naša država suverena i da više nikad neće imati uticaj na njen dalji put. Glasnogovornik srpske službe želi da građanima Crne Gore pred prestojeći popis pošalje jasnu poruku da je srpski svet zainteresovan za demografski inženjering naše države”, kaže Damjanović.

Kako dodaje, iz Rakovićevog zadnjeg javnog nastupa se može primijetiti ”da mu ni bensendin tablete koje sam mu poklonio ne mogu pomoći da zaliječi svoju glavu”.

”Nevjerovatno je koliko  se ‘poltronski novinar’ Milomir Marić u svojim rijaliti jutarnjim programima bavi pitanjima koja su vezana za Crnu Goru. Svi koji poznaju Aleksandra Rakovića i Milomira Marića znaju da su njihove usluge uvijek na akcijskoj cijeni i dostupne svima koji žele da plate. Za odnose dva prijateljska naroda crnogorskog i srpskog bi najbolje bilo kada bi  srpska služba penzionisala Raković i Marića i pronašla neke nove glasnogovornike koji nijesu zalutali u ideologijama prošlosti”, zaključio je Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve