Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Dačić o dočeku Krivokapića: Nedimović ministar poljoprivrede, a ne kulture

Govoreći o kritikama zbog toga što je Krivokapića u Beogradu dočekao ministar poljoprivrede Branislav Nedimović neformalno odeven, Dačić je rekao da je Nedimović ministar poljoprivrede, a ne kulture

Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je državna politika Crne Gore prije Vlade Zdravka Krivokapića bila bazirana na antisrpstvu.

“Krivokapić je meni na sastanku rekao da je politika koja je vođena bila antisrpska i to je pozitivna promjena u mišljenju ljudi koji sada vode crnogorsku Vladu”,  rekao je Dačić za TV Pink.

Ocijenio je da je posjeta Krivokapića Srbiji pozitivna i naglasio da je najvažnije da dvije strane sarađuju, da ne gaje niti da primjenjuju antisrpska i anticrnogorska osjećanja.

Govoreći o kritikama zbog toga što je Krivokapića u Beogradu dočekao ministar poljoprivrede Branislav Nedimović neformalno odeven, Dačić je rekao da je Nedimović ministar poljoprivrede, a ne kulture.

IzvorTV Pink

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lilo
05.11.2021-12:40 12:40

Dacicu ne uzimajte za ozbiljno izjave Krivokapica……njegov kolega u Vladi je nedavno rekao da ga gledaju ko pajaca…..

vesko nk
05.11.2021-12:58 12:58

E sad koji gurbet će dočekat Krivog manje bitno. Mogla je i Ceca ili Tanja.Ovaj naš AS Krsta mogao je ispoštovati gardiste himne zastave a malom u farmerkama dat kišobran da mu opravi i natrag u avion.

Pi
05.11.2021-13:38 13:38

Htio je da mu ruku poljubi, al debeli nije dao.