Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković u Gusinju: Nema savremene i razvijene Crne Gore bez snažnog DPS-a

Demokratska partija socijalista ostaće lojalna svojim idejama, vrijednostima i viziji evropske Crne Gore i to neće poremetiti okolnost djelujemo li iz vlasti ili iz opozicije, poručio je Danijel Živković, kandidat za predsjednika DPS, na juče održanoj tribini u Gusinju

Kad je teško nećemo uzmaći i nećemo se izmaći. Sad moramo izaći na teren i pobijediti. Moramo pokazati svoj prkos i inat. Nećemo nestati u inat njima, a već 30 godina se trude da nas podijele. Ali Demokratska partija socijalista ostaće lojalna svojim idejama, vrijednostima i viziji evropske Crne Gore i to neće poremetiti okolnost djelujemo li iz vlasti ili iz opozicije, poručio je Danijel Živković, kandidat za predsjednika DPS, na juče održanoj tribini u Gusinju.

Foto: DPS
Foto: DPS

On je okupljenim članovima DPS koji su prisustvovali događaju u sklopu kampanje povodom stranačkih izbora u toj partiji poručio da upravo oni vraćaju vjeru i entuzijazam svima u partiji.

“Zato su ovi unutarpartijski izbori prilika da svima pošaljemo pravu poruku snage i jedinstvenosti naše partije. Sa bilo kog mjesta borio bih se za interese DPS-a jer sam ponosan što sam član ove partije i još ponosniji što sa vama mogu da dijelim političku sudbinu u Crnoj Gori. Svi oni koji su ostali sa nama pokazali su da niko na njih ničim ne može izvesiti bilo kakav uticaj i oni su najzaslužniji što DPS postoji i što ćemo na narednim izborima biti najjači politički subjekt”, kazao je Živković.

Foto: DPS
Foto: DPS

On je, na stranačkoj tribini u Gusinju, kazao da je BS preuzela vlast u toj opštini, ali da DPS to neće obeshrabiti, već da posvećenost idejama prosperiteta i napretka na putu ka evropskoj porodici mora biti jača od bilo kakve težnje za ličnim dobitkom ili kratkoročnim beneficijama.

“Na lokalnim izborima koji se bliže, treba da ostvarimo ozbiljne rezultate! Svi zajedno moramo da vjerujemo da upravo Gusinje može da bude iskra iz koje ćemo pokrenuti talas naših izbornih pobjeda širom Crne Gore”, rekao je Živković.

Foto: DPS
Foto: DPS
Foto: DPS

On je poručio da će na temeljima svega dobrog što je DPS izgradio, počevš i od obnove nezavisnosti, preko članstva države u NATO-u, do postavljanja Crne Gore na lidersku poziciju u EU integracijama, očuvanja koncepta građanske države raditi na reorganizaciji partije, buđenju nove energije i afirmaciji stručnih, posvećenih i odgovornih, prije svih mladih ljudi.

Živković je istakao uvjerenje da upravo takav DPS može donijeti novi impuls i vratiti Crnu Goru na kolosjek moderne Evrope, prve buduće članice EU, jer, kako je zaključio “Evropu želimo dovesti kod nas, da ne bismo i dalje morali odavde da idemo tamo”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve