Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Ćulafić odgovorio Borovinić Bojović: Ekstremizam i šovinizam širite samo Vi ovakvim izjavama

Ekstremizam i šovinizam širite samo Vi ovakvim izjavama, ovim riječima je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Stefan Ćulafić reagovao na izjavu predsjednice Skupštine Glavnog grada Jelene Borovinić Bojović

Ekstremizam i šovinizam širite samo Vi ovakvim izjavama, ovim riječima je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Stefan Ćulafić reagovao na izjavu predsjednice Skupštine Glavnog grada Jelene Borovinić Bojović.

Naime, Borovinić Bojović je u intervjuu za “Kurir” kazala da u “Demokratskoj partiji socijalista su ekstremisti”.

“Gospođo, nažalost, predsjednice Skupštine Glavnog grada – Podgorice, u DPS-u Crne Gore su univerzitetski profesori, imate ih u gradskom parlamentu troje u klupama DPS-a, u DPS-u su ljekari, umjetnici, intelektualci.  Sramota je da nas targetirate na taj način. Mi nijesmo ekstremisti mi smo ljudi koji volimo svoj grad. Mi volimo Crnu Goru! I dok se Vi i Vaš klub odbornika utrkujete u sluganstvu drugim državama, mi se našim inicijativama trudimo da doprinesemo kvalitetnijem i boljem životu u Podgorici”, napisao je Ćulatić u objavi na mreži Iks, poznatijoj kao Twitter.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve