Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Ćulafić: Bukvalno svaki dio grada zatrpan smećem

Očigledno je, po riječima Ćulafića, da nakon gotovo pola godine od kako je formirana nova gradska uprava ''ili ne želi ili ne umije da odgovori najelementarnijim mogućim zadacima u sistemu, kao što je čistoća javnih površina''

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Stefan Ćulafić kazao je da danas je “bukvalno” svaki dio glavnog grada “zatrpan smećem”.

“Fotografije i video snimci su snimani danas u raznim djelovima Podgorice, od Gornje i Donje Gorice, preko Bera, Starog aerodroma i Zlatice.. Bukvalno svuda su puni kontejneri, a na nekim mjestima se formiraju legla zaraza u najtoplijem mjesecu u godini”, napisao je funkcioner DPS-a u objavi na platformi Iks, poznatijoj do skora kao “Twitter”.

Očigledno je, po riječima Ćulafića, da nakon gotovo pola godine od kako je formirana nova gradska uprava “ili ne želi ili ne umije da odgovori najelementarnijim mogućim zadacima u sistemu, kao što je čistoća javnih površina”.

“Nesposobnost, neažurnost ili malicioznost plaćamo i osjećamo svi mi kao građani. Kao odbornik dužan sam da koliko na narednoj sjednici Skupštine Glavnog grada u okviru posebne sjednice postavim pitanje u vezi sa zatrpavanjem Podgorice smećem i to ću i učiniti”, naveo je u objavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
13.08.2023-08:54 08:54

Zbog ovoga je lansirana vijest kako je oni ,, nekadanji bojač trobojki” vjenčao neki par sa velikosrpskim parolama.