Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorska partija: Protesti jeftina kopija zabluda iz devedesetih

Navodni spontani protesti u Crnoj Gori samo su jeftina kopija starih zabluda iz devedesetih koji su se ogledali u raznim formama jogurt revolucija, balvan revolucija i sličnih „spontanih” protesta, poručuju iz Crnogorske partije

Navodni spontani protesti u Crnoj Gori samo su jeftina kopija starih zabluda iz devedesetih koji su se ogledali u raznim formama jogurt revolucija, balvan revolucija i sličnih „spontanih” protesta, poručuju iz Crnogorske partije.

Basic RGB

“Ideolozi i inspiratori svih tih pažljivo izrežiranih pseudo-narodnih događanja, su uvijek locirani van same teritorije gdje se oni realizuju.

Svi ovi protesti su uvijek inspirisani iz centra koji se javno deklariše da nije umiješan i koji danas najviše tobožnje brige iskazuje za situaciju u Crnoj Gori. Taj centar je – iskustvo nas uči – nekako uvijek u Beogradu. Teško da je to slučajnost. Mora se posumnjati na neku vrstu kontinuirane politike koja vodi destabilizaciji regiona, koja je možda i šira pri
a od ove beogradske niti”, navodi se u saopštenju.

Ova partija pozdravlja umjerenu reakciju vlasti u Crnoj Gori.

Ali ne treba odstupiti od zaštite stanovništva. I u Srbiji smo imali brojne primjere kako neke vjerske organizacije ne poštuju epidemiološke mjere.

Navodna borba za vjerske slobode nema primat nad zakonom i ustavom. Niko nema pravo da ugrožava pravo građana na zdravlje, rad i na postepenu normalizaciju života. Ovo takođe važi i za Srbiju gdje vidimo slično neodgovorne mitinge i kontra-mitinge, gdje se izgleda potpuno odustalo od brige za javnim zdravljem”, poručuju iz Crnogorske.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve