Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Crnogorska Konzervativna Partija: Raduje nas odluka premijera Spajića o odlaganju popisa

Iz te partije su zahvalili pedstavnicima partija SD, LP kao i građanskim alijansama koje su zajedno sa nama održali ŚEDNIK juče u Podgorici

Raduje nas odluka premijera Spajića o odlaganju popisa. Još više od toga nas raduje da je u svojoj objavi sam ukazao na sve propuste i planirane manipulacije od tima iz MONSTAT-a pod diregentskom palicom Dritana Abazovića, sapšteno je iz Crnogorske Konzervativne Partije.

Iz te partije su zahvalili pedstavnicima partija SD, LP kao i građanskim alijansama koje su zajedno sa nama održali ŚEDNIK juče u Podgorici.

“Šaljemo ovim putem upozorenje ovoj vladi da sve male partije moraju biti dio procesa kontrole ovog popisa. Svi moraju shvatiti da više nikad sve Crnogorce i Crnogorke ne može predstavljati jedna partija. Ako ne budemo svi uključeni onda se može očekivati i više ŚEDNIKA. Ne propuštite šansu da konačno stanemo zajedno po prvi put”, pčoručuju u saopštenju.

Takođe ističu, “Nikad niko više neće pričati u ime nas”.

“Srećna pobjeda braćo i sestre Crnogorci i Crnogorke! Nek je vječna”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
24.10.2023-17:18 17:18

…nista ne znači mjesec odlaganje popisa -treba ispostovati donesene preporuke/odluke/ EU ,nakon pol.stabilizacije …! drugim riječima kad stane histerija Srbije i njene tzv.SPC !

dragan
24.10.2023-19:40 19:40

Svaka cast Gospodo. Respekt!